Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBITELJSKI TRENUCI

FOTO Partnerica Šime Vrsaljka podijelila predivne fotke s djecom: Uživali u igri s kornjačama

Foto: Instagram
1/18
30.05.2024.
u 13:16

Kaja Vidmar rijetko dijeli fotografije na društvenoj mreži Instagram, a sada je podijelila preslatku fotku svoje djece kako uživaju u igri s kornjačama.

Modna dizajnerica i emotivna partnerica bivšeg nogometnog reprezentativca Šime Vrsaljka - Kaja Vidmar na društvenoj mreži Instagram objavila je fotografiju svoje dvoje djece sina i kćeri kako se igraju s kopnenim kornjačama čančarama. Atraktivna Kaja rijetko govori o svom privatnom životu, a poznato je da je najviše sretna i ispunjena kao majka svoje kćerkice Viktorije i sinčića kojemu još uvijek nisu otkrili ime. 

Prošle godine u lipnju Kaja je za Gloriju otkrila kako je u drugom stanju te da Šime i ona čekaju sinčića. - Osjećam se potpuno drugačije nego u prvoj trudnoći. Svaka trudnoća je zaista posebna za sebe. Koliko ima umora i mučnine, toliko je i radosti u obitelji i sretnog iščekivanja, a braci se posebno vesele Viktorija i Bruno. Sve je spremno za našeg novog člana koji će mnogo toga ‘naslijediti‘ od Viktorije jer razlika među njima neće biti velika. Jedva čekamo zagrliti ga - kazala je 29-godišnja Slovenka. 

Podsjetimo, prvi je put o ljubavi s proslavljenim nogometašem progovorila za časopis Story, u velikom intervjuu te otkrila sve o njihovoj povezanosti i ljubavi koja je, kako je kazala, bila na prvi pogled. - Nisam vjerovala da postoji ljubav na prvi pogled dok nisam upoznala Šimu. Ja kažem da je to bila sudbina. Iste smo energije, sličnih karaktera, sve nas to jako veže - kazala je te otkrila kakav je Šime kao otac. 

 

Foto: Instagram

 

VEZANI ČLANCI:

 

- Šime je otac za kojeg su njegova djeca jako vezana. Daje im ljubav, sreću i veselje, među njima se vidi posebna veza. Kad se igra s njima, postaje mali dječak. Svaki put kada Bruno dođe u našu kuću, imamo igru 24 sata dnevno. Njegova dječja soba je uvijek puna smijeha i zabave. Ponosna sam na Šimu, stvarno me iznenadio kako dobro zna postupati i s tek rođenom bebom - priznala je Kaja koja uživa u majčinstvu. 

 

1/13

 

Svojevremeno je u medijima govorila i o svojoj zdravstvenoj dijagnozi - Crohnovoj bolesti - odnosno kroničnoj upalnoj bolesti crijeva. - Općenito, mislim da ljudi koji su javno eksponirani mogu koristiti svoj imidž za dobrobit drugih. Uz rad, javno priznanje stiglo mi je već sa 13 godina. Od tada sam se uvijek trudila odgovoriti ljudima na najbolji mogući način. Inače, sa svojih 27 godina već sam doživjela puno životnih prekretnica pa mogu reći da, bez obzira na svoju mladost, mogu dati neki iskusan savjet i podijeliti svoje mišljenje o Croh­novoj bolesti, koja mi je danas bolje, hvala Bogu, ili autoimunoj bolesti štitnjače Hashimoto s kojom živim - dodala je u intervjuu za časopis Story inače i vlasnica modnog brenda Clue koji je trenutno na pauzi zbog obaveza s djecom i nedavnim rođenjem njihova sina. 

 

 

VIDEO: Euroviziju su minute dijelile od neviđenog skandala, u javnost su isplivali detalji

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije