bivša predsjednica

Kolinda se javila iz Dubaija, pratitelji ne prestaju komentirati njezin izgled: 'Izgledaš sve bolje'

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
11.12.2021.
u 12:37

Kolinda je na sajam stigla u ležernoj kariranoj haljini koja je naglasila njezin struk, a ispod fotografije odmah su se počeli nizati komplimenti pratitelja na račun izgleda bivše predsjednice koja u posljednje vrijeme sve više pažnje plijeni svojim izgledom.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović (53) u posljednje vrijeme poprilično je aktivna na društvenim mrežama. Ovog puta pratiteljima se javila iz Dubaija gdje je posjetila sajam Expo na kojem je pozirala pored najveće atrakcije - Rimčeve Nevere. 

Kolinda je na sajam stigla u ležernoj kariranoj haljini koja je naglasila njezin struk, a ispod fotografije odmah su se počeli nizati komplimenti pratitelja na račun izgleda bivše predsjednice koja u posljednje vrijeme sve više pažnje plijeni svojim izgledom. "Predivna  žena", "Da barem mi imamo takvu predsjednicu", "Wow", "Izgledaš odlično", "Tako si mladolika", "Izgledaš sve bolje", samo su neki od komentara koji su pristigli od pratitelja sa svih strana svijeta. 

Kolinda je nedavno pozirala i s predsjednikom Međunarodnog olimpijskog odbora Thomasom Bachom s kojim se sastala u Švicarskoj, a ispod fotografije i tada su se nanizali brojni komplimenti."Svaka pohvala za našu predsjednicu", "Ljepotice naša", "Najdraža", "Prava dama", "Predivna", "Kraljica", samo su neki od komentara.



Podsjetimo, Kolinda je prije nekoliko dana boravila u Kanadi, gdje je sudjelovala na Halifax International Security Forumu. Tim je povodom na svojem Facebook profilu objavila nekoliko fotografija s događaja te iz razgledavanja grada. Na fotografijama je vidljivo da je bivša predsjednica smršavjela, a pratitelji ni tada nisu štedjeli na komplimentima koji su bili upućeni njezinu izgledu.

VIDEO Sanela i Edin se zaručili u zadnjoj epizodi Braka na prvu, no stvari su se promijenile 

Komentara 34

SE
serafin002
16:07 11.12.2021.

Kolinda je kao predsjednica bila na ponos svom narodu u cijelom svijetu, tako je i danas, za razliku od slučajnog koji je sramota kod kuće i u svijetu.

BR
Bruce
16:00 11.12.2021.

Da bar Zoki tako izgleda, bilo bi mi ga lakše slušati, a pogotovo gledati.

CK
CKI
16:49 11.12.2021.

U svakom slučaju, ljepša je od Milanovića, a na kraju je ispalo i pametnija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije