Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u krugu obitelji

Korana Gvozdić pokazala kako je proslavila 40. rođendan: 'Ušla sam i u taj klub'

Foto: Instagram
1/9
29.11.2022.
u 21:20

Ovaj poseban dan proslavili su u restoranu hotela Esplanade.

Bivša voditeljica Korana Gvozdić proslavila je svoj 40. rođendan u krugu obitelji i prijatelja, a kako je sve izgledalo, pokazala je pratiteljima na Instagramu. Uz nju je, naravno, bio i suprug Ivan Šarić (38) sa sinom Oliverom. Ovaj poseban dan proslavili su u restoranu hotela Esplanade. - Stavila sam kvačicu na 40. rođendan. Ušla sam i u taj klub. Oni najbitniji bili su tu, moj mali svemir, moj najveći mir. Hvala svima na predivnim željama!, napisala je Korana uz nekoliko fotografija iz restorana.

U komentarima su joj se javile brojne poznate Hrvatice, poput spisateljice Jelene Veljače, voditeljice Marijane Batinić, glumice Nataše Janjić Medančić, manekenke Ive Radić. 

Sretni par često s pratiteljima podijeli važne obiteljske trenutke pa su tako prošli tjedan podijelili preslatki video sa sinčićem kojim su bilježili Međunarodni dan prijevremeno rođene djece.

-Bio je tako malen, sitan i lagan... a opet tako snažan, hrabar i odlučan u tome da nam uljepša život i na kraju stvori od nas 'Trio Fantastico'- napisali su u opisu videa uz koji je svirala pjesma Olivera Dragojevića ''Jubavi mala''.

VIDEO>>Kralj Charles zabranio kuharima da spremaju jedno od omiljenih jela Kate Middleton, a ovo je razlog za taj potez

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Moodleen
Moodleen
21:49 29.11.2022.

Upiši na guglu "prezime gvozdić" ... otvara se ActaCroatica...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije