Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
''Rasplakali ste me''

Korana i Šarić raznježili pratitelje videom sa sinčićem Oliverom: ' Bio je tako malen, sitan i lagan...'

Foto: Instagram
1/10
20.11.2022.
u 21:45

Korana je Olivera rodila u travnju prošle godine, a roditelji su dolazak prinove javnosti otkrili tek u svibnju. Oliver je rođen kao Palčić, a Korana je jednom prilikom ispričala što su sve prolazili.

Bivša manekenka Korana Gvozdić (39) i komičar Ivan Šarić (37) raznježili su pratitelje novom objavom koju su podijelili na Instagramu. Preslatkim videom sa sinčićem Oliverom obilježili su Međunarodni dan prijevremeno rođene djece koji se obilježava 17.studenog.

-Bio je tako malen, sitan i lagan... a opet tako snažan, hrabar i odlučan u tome da nam uljepša život i na kraju stvori od nas 'Trio Fantastico'- napisali su u opisu videa uz koji je svirala pjesma Olivera Dragojevića ''Jubavi mala''.

''Milina'', ''Sve'', ''Suzice idu'', ''Najdraži trio'', ''Rasplakali ste me, baš ste najljepši'', ''Sve ste'', ''Ljubimo vas'', ''Sretna obitelj'', ''Ajme kako je sladak'', ''Predivno'', samo je dio komentara.

Video možete pogledati OVDJE. 

Korana je Olivera rodila u travnju prošle godine, a roditelji su dolazak prinove javnosti otkrili tek u svibnju. Oliver je rođen kao Palčić, a Korana je jednom prilikom ispričala što su sve prolazili. Beba i mama proveli su 38 dana u bolnici, a Korana je otkrila da je sina mogla vidjeti samo 15 minuta dnevno. On je bio na neonatologiji, a posjete je ograničavala pandemija.

Dječaku su dali ime Oliver, a Šarić je jednom prilikom objasnio kako su se odlučili za to.  – Ne znam, lijepo je ime. Svi imaju neku priču, nama je Oliver bilo lijepo ime. Oliver Šarić, može biti bilo što, može biti arhitekt.

VIDEO U Hotelu Esplanade održana je promocija novog albuma Jelene Rozge "Minut srca mog"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije