Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bračni brodolom

Kraj ljubavi: Pjevačica koju optužuju da je zavela oženjenog se napokon razvela

Foto: Profimedia
1/6
19.03.2024.
u 21:30

Službenom sudskom presudom Ariana Grande i Dalton Gomez kraju su priveli mukotrpni proces razvoda braka. Pjevačica sada slobodno može nastaviti novu vezu s kolegom započetu na setu nadolazećeg filma.

Pjevačica Ariana Grande (30) okončala je višemjesečnu bračnu trakavicu s posrednikom za prodaju nekretnina Daltonom Gomezom (28). Presuda Višeg suda u Los Angelesu kojom se njihov brak raskida postala je službena šest mjeseci nakon što je Ariana podnijela zahtjev za razvod. Grande je pristala snositi troškove postupka.

Kako stoji u sudskim papirima, sad već bivši bračni par zajednički život je prekinuo prije više od godinu dana. Brakorazvodnu parnicu ubrzale su olakotne okolnosti poput potpisanog predbračnog ugovora, to što dvojac nema djece te odsustvo značajnih pravnih sporova. Prema sporazumu, Ariana će jednokratno isplatiti 1 250 000 dolara svom bivšem suprugu i 25 000 dolara troškova odvjetnika. Gomezu će također pripasti polovica iznosa od prodaje zajedničke kuće u Los Angelesu.

Pop princeza i broker vezu su započeli početkom 2020. godine kad ih je dodatno povezala pandemijska karantena. Pod povećalo javnosti dolaze pojavom u spotu za dobrotvornu pjesmu Justina Biebera "Stuck With U" u svibnju iste godine, da bi zaruke objavili u prosincu. Vjenčanje se održalo na maloj privatnoj ceremoniji u Arianinu domu u kalifornijskom Montecitu 15. svibnja 2021. Prema izvorima upućenim u situaciju, nekadašnji supružnici su  prije nekoliko mjeseci pokušali popraviti svoj odnos, ali neuspješno.

Galerija: Glumica na pozornici Oscara imala nezgodu: 'Potrgala mi se haljina, nemojte gledati' 

 
1/12

Nedugo nakon službene najave razvoda Grande započinje kontroverznu vezu  sa svojim sadašnjim dečkom i kolegom iz filma "Wicked" Ethanom Slaterom. U međuvremenu je kroz tekstove vlastitih pjesama davala naslutiti da je razvodu kumovala Gomezova potencijalna nevjera, tako dodatno raspirujući nagađanja njezinih mnogobrojnih fanova.

- Dakle, sada igramo obrnute uloge. Sada, sada je ona u mom krevetu, leži na tvojim prsima. Sada razmišljam u sebi, pitam se kako to završava - glase stihovi pjesme "Eternal Sunshine" koji su izazvali veliku pomutnju među pratiteljima lika i djela pjevačice. Cjelokupna drama poprima novu dimenziju jer je novi partner Slater u trenutcima započinjanja odnosa s Grande bio oženjen i novopečeni otac muškog djeteta, pa se glazbenica susrela s optužbama za uništenje tuđeg braka.

Vezani članci:

 

 

- Ariana je priča. Ona nije žena za žene - izjavila je Ethanova supruga Lily Jay. Inače, prije prevare Grande i ona su se sprijateljile, provodile vrijeme zajedno te je pjevačica u rukama držala tek rođeno dijete Ethana i Lily.

Podsjetimo, autorica hitova "7 Rings" i "Thank U, Next" prije nekoliko mjeseci se u videu za Vogue pratiteljima otvorila po pitanju osobne njege i kozmetičkih korekcija obavljenih na licu. Priznala je ugrađivanje filera u usne i ubrizgavanje botoxa.

Video: Misteriozna operacija, dvojnica i fotka koju su fotošopirali! 'Skrivaju nešto ozbiljno oko Kate Middleton'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije