kraljevska obitelj

Kralj Charles jednom gestom pokazao koliko mu znači Kate Middleton

Trooping the Colour
Foto: Doug Peters/PRESS ASSOCIATION
1/10
18.06.2024.
u 23:00

Iako njenim venama ne teče kraljevska krv, princeza od Walesa postala je itekako bitan član dvora, a to dokazuje i ogroman interes javnosti tijekom njezinog liječenja.

Minulog vikenda Velika Britanija posvjedočila je najvažnijem ovogodišnjem trenutku za monarhiju. Naime, srca tisuća obožavatelja britanske kraljevske obitelji konačno su na mjestu jer se nakon višemjesečnog izbivanja u javnosti pojavila omiljena princeza Kate Middleton. Povod je bila svečana parada Trooping the Colour organizirana u čast kralja Charlesa III.

Osim monarha i princeze od Walesa, Britanci su na balkonu Buckinghamske palače imali priliku vidjeti princa Williama i njihovu djecu. Iako njenim venama ne teče kraljevska krv, Kate je postala itekako bitan član dvora, a to dokazuje i ogroman interes javnosti tijekom princezinog liječenja. Dodatnu potvrdu dao je kralj Charles, koji je zbog Middleton prilagodio protokol ceremonije.

GALERIJA: FOTO Sve oči bile su uprte samo u nju! Britancima je srce napokon na mjestu

Trooping the Colour
1/29

Naime, baš poput prave zvijezde fotografi su princezu prvo snimili za vrijeme vožnje automobilom u društvu njezine obitelji, nakon čega je na balkonu pozirala s ostalim članovima obitelji pred tisućama ljudi. Pritom je ljudima zapelo za oko da kralj Charles, za razliku od prošle godine kada je stajao uz princa Williama, ove godine stoji tik uz svoju snahu kako bi joj pružio dodatnu podršku u borbi protiv teške bolesti. Ispred euforične gomile još su se ukazali kraljica Camilla, princezina djeca George, Charlotte i Louis, vojvoda i vojvotkinja od Edinburgha i Lady Louise. 

VEZANI ČLANCI:

   

Podsjetimo, princeza se u petak oglasila preko službenih profila na društvenim mrežama te objavila jednu svoju fotografiju i poruku. Fotografiju koju je objavila snimio je fotograf Matt Porteous, a prikazuje je u blizini njezine kuće u Windsoru. U tom je priopćenju istaknula da je njezino liječenje dobro i da ide na bolje te je najavila kako će se pojaviti na ovom događanju - a što joj je ujedno i prvi javni izlazak nakon što je otkrila da se bori sa zloćudnom bolesti.

- Oduševile su me sve poruke podrške i ohrabrenja tijekom posljednjih nekoliko mjeseci. Williamu i meni je to doista pomoglo u teškim trenucima - započela je pa dodala da liječenje ide dobro, ali i ima dobrih i loših dana.

- U lošim danima osjećate se slabo, umorno i morate se prepustiti odmoru, ali u dobrim danima, kada se osjećate snažnije, želite najbolje iskoristiti vrijeme. Moje liječenje je u tijeku i trajat će još nekoliko mjeseci. U dane kada se osjećam dovoljno dobro, zadovoljstvo mi je uključiti se u školski život moje djece, provoditi vrijeme na stvarima koje mi daju energiju i pozitivnost, kao i malo raditi od kuće", istaknula je.

VIDEO: Posljednji ispraćaj glumca Duška Valentića

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije