prije kraljičina sprovoda

Kraljevsko primirje! Harry i William svoje nesuglasice ostavit će po strani, a obitelji će se pridružiti i jedan kontroverzni član

William i Harry zajedno otkrili kip u spomen na princezu Dianu povodom njenog 60. rođendana
Foto: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL
1/18
12.09.2022.
u 12:25

Kako donose izvješća, postoji sugestija da braća, prinčevi William i Harry svoje nesuglasice ostave po strani tijekom vremena nacionalne žalosti te na sprovodu kraljice Elizabete hodaju rame uz rame.

Prinčevi William i Harry mogli bi hodati rame uz rame iza lijesa kraljice Elizabete, informacija je koja se može izvući iz raznih izvješća. Naime, radi se o potencijalnom kraljevskom primirju, a prije nekoliko dana princ od Walesa ruku pomirenja svom bratu pružio je i kada ga je pozvao u zajedničku šetnju tijekom koje su se susreli s ožalošćenima ispred dvorca Windsor. Nakon ovog događaja, kako donose izvješća, postoji sugestija da braća svoje nesuglasice ostave po strani tijekom vremena nacionalne žalosti u Engleskoj. 

Inače, na sprovodu princa Phillipa između braće je hodao njihov rođak Peter Phillip, a nakon toga prinčevi su samo jednom viđeni zajedno. 

Dodajmo da bi na kraljičinu sprovodu ključnu ulogu trebao imati i njezin sin princ Andrew koji se zbog kontroverzi povukao iz javnog života. Vojvoda od Yorka pridružit će se svojoj obitelji u tuzi, a to pokazuju i izvješća koja kažu da ne dolazi u obzir da on bude isključen sa sprovoda. No, ni kralj Charles ni princ William ne žele mu dati ulogu tijekom njihove vladavine, što su ranije izjavili. 

Podsjetimo, kraljica Elizabeta preminula je u četvrtak, a njezin sprovod zakazan je za ponedjeljak 19. rujna. Kraljica je preminula u 97. godini, a na tronu je nasljeđuje njezin najstariji sin Charles. 

VIDEO Ljudi se okupljaju ispred Buckinghamske palače kako bi se oprostili od Kraljice

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije