Novo strogo pravilo

Kraljica Camilla jednim potezom ponizila Kate Middleton! Nije ju spriječilo ni to što je princeza bolesna

Foto: Reuters/Pixsell
1/10
15.07.2024.
u 22:30

Kraljica Camilla uspjela je šokirati apsolutno sve! Naime, donijela je novo pravilo, a koje treba poštovati čak i Kate Middleton, a o čemu je točno riječ doznajte u nastavku ovog teksta.

Nakon što je kraljičin suprug Charles dobio titulu kralja i brojne druge ovlasti, Camilla Parker-Bowles se nikako ne ustručava koristiti sve alate koje ima na raspolaganju, doslovce kad god joj se pruži prilika. Neke od tih poteza mnogi tumače kao način da svima da do znanja da je iznad Kate Middleton i ostalih članica kraljevske obitelji. Kako pišu britanskih mediji, kraljica supruga šokirala je Buckinghamsku palaču jednim svojim, veoma čudnim zahtjevom. 

Izvor iz palače je za Daily Express otkrio da je Camilla zabranila osobama poput Kate i vojvotkinje Sophie da nose plavu boju na kraljevskim dužnostima. - Kraljica sada može birati svoju odjeću prije svih ostalih žena u kraljevskoj obitelji. To je dio kraljevskog reda, a podrazumijeva se da Camilla prva bira odjeću, ali i njenu boju. Njena omiljena boja je plava, a tu boju najviše voli i Kate. Često je bira i Sophie - kazao je izvor blizak palači. 

 

1/23

 

VEZANI ČALNCI:

 

Naime, Camilla je nedavno nosila različite nijanse plave boje u nekoliko navrata. Tako je ta boja bila njen izbor za Royal Ascot, ali i primanje u Clarence Houseu. Kate je pak plavo nosila tijekom svog posljednjeg javnog pojavljivanja prije nego je objavila da boluje od karcinoma. Naime, u prosincu 2023. princeza je s ostatkom kraljevske obitelji bila na božićnoj misi u Sandringhamu. Inače, princeza od Walesa često nosi plavu boju, a neke od njenih najupečatljivijih izdanja imala je upravo u toj plavoj boji. 

 

VIDEO: Preminula je Shannen Doherty, glumica (53) najpoznatija po ulozi u seriji Beverly Hills

Komentara 1

XM
Xman
00:50 16.07.2024.

Nerazumijm kao i zasto jos postoje .Jednostavno treba ukinuti monarhiju pa nek se j..o svom trosku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije