Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šokantna kraljica popa

Madonna cijelom svijetu pokazala gole grudi obožavateljice

Madonna šokirala obožavatelje
Foto: Youtube Screenshot
1/7
18.03.2016.
u 10:39

Majka 17-godišnjakinje oduševljena je činom poznate pjevačice i kaže da ju ne žele tužiti za 'najbolji trenutak u njihovu životu'

Pjevačica Madonna trenutno je na Rebel Heart turneji, a na jučerašnjem koncertu u Brisbaneu šokirala je fanove pokazujući gole grudi obožavateljice.

Manekenki Josephine Georgiou (17) usred nastupa povukla je majčin kožni korzet koji je imala na sebi. Doduše, djevojka za Courir Mail otkriva da se ne osjeća osramoćeno.

– Zašto bih se sramila vlastitog tijela, grudi ili bradavice? – prokomentirala je obožavateljica.

Rekla je i kako ju je Madonna odmjeravala cijelu večer, pa kasnije pozvala na pozornicu da zaplešu. Nakon navodno slučajnog pokazivanja grudi obožavateljice, kraljica popa rekla je da Josephine može učiniti isto i njoj. Madonna je mladu manekenku uspoređivala s Victoria Secret modelima, što obožavateljica smatra velikim komplimentom.

Majka 17-godišnjakinje oduševljena je činom poznate pjevačice i kaže da ju ne žele tužiti za "najbolji trenutak u njihovu životu".

Foto: Instagram/Wanda Nara

>> Madonna odustala od skrbništa nad sinom

Ključne riječi

Komentara 4

SA
sasa13
12:02 18.03.2016.

I ona bi htijela da ju netko skine, ali pregazile ju godine. Haha

MA
MarkoKosmicki
13:15 18.03.2016.

i zo je vjest,glupo

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
17:42 18.03.2016.

Ajde, na hrvatskim plazama mozes vidjeti sise od 15 do 105 godina stare i nitko se ne buni. Dapace.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije