od večeras

Kreće nova sezona Kumova: Na vidjelo izlazi Vesnina tajna – kako će obitelj reagirati?

Foto: Nova TV
1/3
04.09.2023.
u 15:46

Aljoša i Vesna saznaju da je objavljen natječaj za zemljište, ali da se zemljište više ne nudi u najam, nego na prodaju. U zdvajanju nad time što će sada, na vidjelo izlazi Vesnina tajna.

Nestrpljivo se odbrojava povratak ''Kumova'' te večeras od 20.15 na Novoj TV kreću novi zapleti i dinamični odnosi koji će od ponedjeljka do četvrtka donositi zabavu u domove brojnih gledatelja, obožavatelja najgledanije domaće dramske serije. Saznajte što vas očekuje u prvoj epizodi treće sezone.

Aljoša i Vesna saznaju da je objavljen natječaj za zemljište, ali da se zemljište više ne nudi u najam, nego na prodaju. U zdvajanju nad time što će sada, na vidjelo izlazi Vesnina tajna.

Aljoša je u nevjerici kad shvati na što je Vesna potrošila zadnje novce. Odlazi s njom kod Macana gdje Vesna mora priznati što je napravila. To jako pogodi Jadranku koja se jako razočara i zaključi da je sve propalo.

Foto: Nova TV

Jadranka natjera Vinka da na putu za rodilište svrate do Stipanove rodne kuće kako bi još jednom zahvalili Šimi što je porodila Matiju. Vinko nevoljko pristaje na to, ali susret im kvari Stipan. Zvone je u strahu jer je Iris došla na proslavu Cvitinog rođenja. U nevolji, Zvone traži pomoć od Janka, koji konfrontira Iris u pokušaju da je otjera, ali stvari krenu u neočekivanom smjeru.

VEZANI ČLANCI: 

Cvitino rođenje posebno je dirnulo doktoricu Luce koja se s vremenom i prilikama smekšava. Ana Uršula Najev opisala je te promjene: „Situacije u životu je mijenjaju naravno pa tako i rođenje male Cvite gdje će i Luce pokazati neke majčinske osjećaje. Ipak ne do kraja, da se to ne vidi vani, ali mislim da Luce jedva čeka postati mama“.

VIDEO Poznati hrvatski chef otkrio detalje audicije za Masterchefa: 'Mucam, ćelav sam i nisam znao pričat'

 

Ključne riječi

Komentara 1

PA
pavlov
17:20 04.09.2023.

Jel snajka, biće igrala u onom komadu "U Autobusu"..... Jutro, after.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije