MARINU MILETIĆU

Kristina Krepela uputila emotivnu poruku svom partneru, saborskom zastupniku: 'Držimo se zajedno!'

Foto: Instagram
1/15
18.09.2024.
u 13:43

Zgodna Kristina i saborski zastupnik Miletić koriste svaku priliku kako bi pokazali koliko su zaljubljeni, a glumica je ovaj put za dragoga imala lijepe riječi u povodu njegova rođendana.

Domaća glumica Kristina Krepela (45) posljednjih godina u vezi je sa saborskim zastupnikom MOST-a Marinom Miletićem. Lijepa Zagrepčanka svome je partneru danas posvetila posebnu objavu, a povod je proslava njegova 45. rođendana. Na društvenoj mreži Instagram podijelila je nekoliko zajedničkih fotografija iz kojih se može zaključiti koliko su njih dvoje sretni.

U opisu objave napisala je emotivnu poruku: "Sretan rođendan, ljubavi moja. I kad se sve okreće naglavačke, držimo se zajedno! A često se baš mora okrenuti naglavačke da bi se složilo kako treba. Ti to najbolje znaš. Hvala ti što si tu uz mene! Neka ti novi krug oko sunca donese sve divote i predivne darove ljubavi, mira, zdravlja, radosti, mudrosti i uspjeha u svemu što činiš i kamo god ideš", poručila je dragome uz priložene emotikone srca.

Miletića je ova čestitka oduševila te je Kristini odgovorio u komentarima. "Stvarno si mi svemir, Kraljice moja. Hvala ti na tvojoj ljubavi, strpljivosti, na snazi, na svemu što jesi. sve će biti dobro! Već jest", uputio je riječi zahvale i ohrabrenja svojoj dragoj, a njeni pratitelji su se pridružili čestitkama slavljeniku. 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, ranije ovog ljeta par se javio s odmora te podijelio brojne romantične prizore. Naime, njih dvoje uputili su se u romantičnu Italiju te su otkrivali Rim. Često su se i javljali te dijeli sve što ih je oduševilo. Glumica je sada pokazala album fotografija na kojemu je otkrila neke trenutke s putovanja. "Rimski putnici", poručila je te pokazala kako su šetali, uživali u društvu te u talijanskoj kuhinji. Par često dijeli romantične prizore te zajedničke avanture i fotke na društvenim mrežama i ne skrivaju koliko su zaljubljeni i koliko uživaju.

Inače, za njihovu se vezu doznalo u svibnju 2022. godine. Nakon što se neko vrijeme nagađalo o njihovoj ljubavi, fotografije iz zajedničke šetnje gdje se drže za ruku potvrdile su njihovu vezu. Ni Kristina ni Marin nisu tada bili raspoloženi dati izjave o svom ljubavnom statusu, ali ubrzo su zajedno počeli dolaziti na društvena događanja na kojima nisu skrivali koliko su zaljubljeni. Često ih se može zajedno vidjeti u šetnji centrom Zagreba, a na društvenim mrežama redovito komentiraju jedno drugome objave i objavljuju zajedničke fotografije.

GALERIJA: Zaljubljeni Marin Miletić i Kristina Krepela ukrali pozornost, pao je i poljubac pred fotografima

1/43

Objavili su tako početkom godine i kako su na neobičan način zakoračili u 2024. godinu.  "Prvo novogodišnje kupanje. U molitvi da sve što ne valja ispere more, kako bi sve ono što vrijedi raslo u cijeloj novoj godini. Vjerujem u dobro, vjerujem da će dobro i ljubav pobijediti. Dragi naši, sretna nova godina", poželio je svojim pratiteljima na Instagramu Miletić.

Kristina je u svojoj objavi dodala i video i pokazala kako pliva u moru te je napisala: "Prvo kupanje u 2024! Neka bude godina u kojoj mir vlada svijetom, a smijehom se ori svaka soba. Neka čuda budu svakodnevna pojava, a ljubav neka ispunjava sva srca. Neka nam je svima radosna i čarobna 2024. godina!  Vidjet ćete, bit će to lijepa, važna i čarobna godina."

VIDEO: Ella Dvornik progovorila o razvodu: 'Traje već tri godine i kako mi se čini – samo je nebo granica'

Komentara 1

Avatar Sky Rocket
Sky Rocket
18:26 18.09.2024.

potpuno nesimpaticni likovi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije