magična sedmica

Kukoč na hrvatsku premijeru filma o sebi došao u pratnji majke i supruge Renate koju ne vidimo često

Split: Premijera filma "The Magical Seven” Toni Kukoč
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/10
19.09.2023.
u 11:45

Toni Kukoč je sinoć na svoj 55. rođendan prisustvovao domaćoj premijeri filma o sebi, a društo su mu pravile supruga i majka. Njegova supruga Renata za ovu se priliku odlučila za Altuzarrinoj midi haljinu naziva 'Canna' koja se isticala naborima i dekolteom.

Bivši košarkaš Toni Kukoč sinoć se u pratnji supruge i majke pojavio na hrvatskoj premijeri dokumentarnog filma „Magična sedmica“ redatelja Sabahudina Topalbećirevića. Kukoč je sinoć pred dvoranu KK Splita došao držeći za ruke dugogodišnju suprugu Renatu i majku Radojku. Hrvatska premijera filma održana je na Tonijev 55. rođendan.

Inače, supruga Renata je Kukoču najveća podrška, a društvo mu je pravila i na svjetskoj premijeri filma, u Sarajevu. Renata je za sarajevsku premijeru odabrala crnu haljinu, a za onu domaću odlučila se za maslinastu haljinu ispod koljena te bež štikle. Radi se o Altuzarrinoj midi haljinu koja nosi naziv 'Canna', a načinjena od kombinacije lana i svile i ističe se dubokim dekolteom, nabranim materijalom i asimetričnim krojem. No, najistaknutiji dio svakako su volumiozni i nabrani materijal na bokovima. Inače, Canna haljina pripada Altuzarrinoj 'pandemijskoj' kolekciji, kreiranoj za proljeće/ljeto 2021., a prodavala se po cijeni od 2.595 dolara.

GALERIJA Legendarni Toni Kukoč je napunio 55 godina. Bio je najdraži Jordanov suigrač u kultnim Bullsima

Split: Premijera filma "The Magical Seven” Toni Kukoč
1/14

Podsjetimo, Toni i Renata vjenčali su se 1992. godine, a godinu dana kasnije preselili su se u SAD. Zajedno imaju dvoje djece, 27-godišnjeg sina Marina i četiri godine mlađu kćer Stelu. Renata je jednom prilikom pričala o njihovom prvom susretu.

- Bilo je to osamdeset i neke u srednjoj školi, u Hrvatskoj. Bila sam s prijateljicom i rekla joj: 'Sjećaš se onog visokog dečka, slijedi ga!' Cijeli bi razred došao gledati utakmicu, a on bi mi rekao: 'Svi su bili tamo osim tebe.' Mene to nije baš toliko zanimalo - ispričala je u jednom intervjuu.

VEZANI ČLANCI

Ovaj par ne vidimo često. No, Renata je Toniju velika podrška. Naime, to se vidjelo i u rujnu 2021. godine, kada je uvršten u Košarkašku kuću slavnih u Springfieldu. Tom je prilikom održao emotivan govor osvećen njegovoj obitelji, kojim je suprugu Renatu ganuo do suza.

- Najveća hvala ide mojim roditeljima, ocu Anti, majki Radojki i sestri Sandri, za velike žrtve i stalnu ljubav i podršku. Mojoj djeci, sinu Marinu i kćeri Steli, volim vas i ponosan sam na vas. Mojoj supruzi, srednjoškolskoj ljubavi, znamo se jako dugo, bila si sa mnom od početka, u svim usponima i padovima, sve smo prošli zajedno. Volim te -  izjavio je Kukoč, a Renata mu iz publike poslala poljubac.

VIDEO Vlasnik izgorenog kluba Mint javnosti je od ranije poznat po braku s poznatom glumicom

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije