EMOTIVNA PJEVAČICA

Lana Jurčević iskreno o svom dugogodišnjem partneru: 'Nijedan odnos nije idiličan'

Lana Jurčević
Foto: Instagram
1/17
21.09.2024.
u 16:04

I nakon sedam godina me i dalje časti komplimentima. Čovjek koji me voli i kad sam raščupana, mrzovoljna, nikakva, u istim, podrapanim dronjcima danima, napisala je Lana o Filipu

Glazbenica Lana Jurčević na društvenim je mrežama objavila video u kojem hvali svog partnera Filipa Kratofila. 

- I nakon sedam godina me i dalje časti komplimentima. Čovjek koji me voli i kad sam raščupana, mrzovoljna, nikakva, u istim, podrapanim dronjcima danima… Nijedan odnos nije idiličan i nije ravna crta, ali ono što je oduvijek do sada bilo ‘ravna crta’ i nepromjenjivo, to je da me voli kako svatko zaslužuje biti voljen, i kad ide i kad ne ide. Volim vas i volim te. Hvala ti Mićo, napisala je Lana.

‘On je osoba s kojom dijelim vrlo slične vrijednosti i ciljeve pa smo prihvatili činjenicu da često žrtvujemo naše slobodno vrijeme i možda neke zajedničke trenutke zbog onog što tek dolazi. Ako bih se na nešto kladila, onda je to da on ne voli Lanu koju javnost zna nego onu kakva je u četiri zida’, objasnila je u ranijem intervjuu za Story iz 2020. Filip, je Lani i poslovni partner, on vodi financije za njen kozmetički brend La Piel. 

Lana nam je lani u intervjuu kazala kako je Filip poseban po svemu. 
- On je netko tko mi je u svemu velika podrška i netko tko se tuđim uspjesima nesebično veseli. To se ne viđa često. Za mene je on sve samo ne tipičan, rekla je za Večernji list.

GALERIJA: Pogledajte sve transformacije Maje Šuput tijekom zadnjih 25 godina, dosta se promijenila

Lana Jurčević
1/25

 Lana je malenu Mayle rodila krajem 2023. a njezino je ime javnosti otkrila tek nedavno.  -  Koje je to bilo ludo putovanje, prvo tih par mjeseci kad nitko doslovno nije znao i kad sam nastupala, putovala, izdala pjesmu u to vrijeme... to je moj ‘put oko svijeta’ u 8 mjeseci. I još uvijek traje i trajat će cijeli moj život. Znam da vas zanima kako se zove, mislim da sam uskoro spremna da vam kažem... tko je za? - napisala je Lana prije mjesec i pol dana i ubrzo nakon toga je podijelila ime svoje kćeri i to kroz snimku tetoviranja s partnerom.

VEZANI ČLANCI: 

Naime, Lana i Filip na istom su mjestu napravili tetovažu s imenom kćeri i tako otkrili kako se djevojčica zove.

- Mama i tata sad imaju matching tattoos - ime naše male princeziceeee! Ime u obliku otkucaja srca... Kad se udruže dva svijeta, onaj gornji i donji, sve je moguće. Gledam u ovo i pucaju me i emocije i hormoni i sve i nema riječi da opišem sreću koju osjećam! I to svakim danom sve više kad je gledam kako raste, kako karakter ‘izlazi’ iz nje već sad i kako se povezujemo - napisala je uz snimku tetoviranja.

VIDEO: Ella Dvornik progovorila o razvodu: 'Traje već tri godine i kako mi se čini – samo je nebo granica'

Komentara 1

ZA
zagabria4
17:23 21.09.2024.

To što je ona nabrojala je poslovni partner a ne ljubav

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije