Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Porin

Lana Jurčević na dodjelu stigla u haljini sa seksi prorezom, svu pažnju ukrao bujan dekolte

Foto: Instagram, Željko Hladika/Pixsell
1/8
06.06.2021.
u 10:27

Dekolteom se pohvalila i sama na svom Instagramu promovirajući svoju  liniju prirodne kozmetike LaPiel koja je, sudeći prema Laninom opisu, pravi hit među Hrvaticama jer je proizvod kojim se Lana pohvalila trenutno rasprodan.

Sinoć se u Zagrebu održala dodjela Porina koju su s oduševljenjem dočekali mnogobrojni glazbenici. Među njima je i pjevačica Lana Jurčević (36) koja je za ovu priliku odjenula dugu zelenu haljinu sa šljokicama i dubokim prorezom. Iako su zbog proreza noge i štikle koje se vežu do koljena trebale biti u prvom planu njih je zasjenio Lanin bujan dekolte. 

05.06.2021., Zagreb - 28. dodjela glazbene nagrade Porin. Lana Jurcevic. Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL

Dekolteom se pohvalila i sama na svom Instagramu promovirajući svoju  liniju prirodne kozmetike LaPiel koja je, sudeći prema Laninom opisu, pravi hit među Hrvaticama jer je proizvod kojim se Lana pohvalila trenutno rasprodan.

Foto: Hrvatski hrvački savez

Na Insta Storyjima otkrila je i kako se cijelu večer odlično zabavljala uz društvo u kojem su bili i voditeljica Martina Validžić, voditelj Ivan Šarić te glumac Slavko Sobin. 

Foto: Hrvatski hrvački savez

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
13:48 06.06.2021.

Vidjela ženska da nema ništa od pjevanja pa se prebacila u biznis. Neka joj je sa srećom. Isto kao i Maja Šuput. Tragedija je da sve te pjevačice žive od nečeg drugog a ne od pjevanja koje doduše nije na zavidnoj razini a pjesme pogotovo ne liče na ništa. Tko je za to kriv ima tek da se vidi, vjerojatno autori glazbe. Jer ako imaš par hitova godišnje možeš dobiti gaže svaki tjedan x min 500 do 1.000 EUR po gaži = 25.000 do 50.000 EUR godišnje. Vrlo lijep prihod. Očito nešto rade krivo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije