poduzetna pjevačica

Lana Klingor: Poslovne ideje crpim od svoje kćeri Kiare

lana
Igor Kralj/Pixsell
05.01.2013.
u 17:00

– Uopće ne vježbam, što užasava mog brata i njegovu suprugu koji su treneri. Ali jednostavno mi se ne da. Kuham, zdravo jedem i ne jedem slatkiše – kaže, pa se brzo predomišlja. – O.K. jedem tortu od sira.

Pjevačica Lana Klingor prošle je godine zamislila nekoliko želja, koje su joj se pred sam kraj 2012. redom ostvarile. Otvorila je agenciju za odnose s javnošću imena “Klinka”, počela je raditi na novom glazbenom albumu, a pronašla je i savršen recept za kvalitetnije druženje s petogodišnjom kćeri Kiarom.

Igralište umjesto teretane

– S obzirom na to da, kako kažu moji prijatelji, “znam i boga i vraga”, lako sam uplovila u PR vode i u njima uživam. Posebice jer mi privatni biznis omogućuje da sama raspolažem vremenom i da češće s Kiarom “ludujem” po dječjim igralištima – kaže. Vrijeme provedeno s djevojčicom doživljava kao zabavu, ali i učenje. Jer, kaže Lana, maleni znaju uživati u životu.

– Od Kiare crpim ideje. Budući da svakodnevno dva sata trčkaramo po igralištima, ona mi je i “trener” – našalila se pjevačica. Za ozbiljniju tjelovježbu i odlaske u teretanu uz privatni posao i majčinstvo nema vremena.

– Uopće ne vježbam, što užasava mog brata i njegovu suprugu koji su treneri. Ali jednostavno mi se ne da. Kuham, zdravo jedem i ne jedem slatkiše – kaže, pa se brzo predomišlja.

– O.K. jedem tortu od sira koja mi tako dobro ispadne da je radim svakih nekoliko dana – pohvalila se glazbenica čiji će novi singl u eter izaći ovoga mjeseca.

Kći joj je najveći kritičar

– Sretna sam, a bit ću još više ako ga i Kiara zavoli. Jer ona, naime, uopće ne voli domaću glazbu pa ne sluša ni moju. Draže su joj Beyoncé Knowles i Rihanna – kaže.

Ključne riječi

Komentara 2

RU
rubix
19:03 05.01.2013.

Klingorica je poduzetnica??? Hhahahaaa... Prije bi se reklo profesionalna sponza koju Ozren Muller financira otvarajući joj PR agencije. Pa cijela Hrvatska zna da je bila ljubavnica oženjenom tipu, namjerno ostala trudna i sada cucla lovu za uzdržavanje. Pa ta žena nema dana radnog staža... Sramota čime se naši mediji bave!

LU
Lujo123
20:22 05.01.2013.

Da nisam ovo pročital nebi mogel zaspati. Idem se pobljuvati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije