bivša miss

Lejla Filipović pohvalila se promjenom izgleda, pratitelji ne kriju oduševljenje: 'Divna'

Foto: Instagram
1/8
28.02.2022.
u 13:32

- Oduševljena novom bojom. Moj je frizer bolji od tvog - napisala je Filipović u opisu fotografije koja pokazuje novu tamniju nijansu od one koju je imala ranije.

Lejla Filipović (45), bivša Miss Hrvatske te supruga poznatog glumca i voditelja Tarika Filipovića, javila se na svom Instagramu i pratiteljima pohvalila promjenom izgleda.

- Oduševljena novom bojom🤩 Moj je frizer bolji od tvog - napisala je Filipović u opisu fotografije koja pokazuje novu tamniju nijansu od one koju je imala ranije.Ispod objave odmah su se zaredali komentari pratitelja koji su oduševljeni Lejlinom promjenom. - Sve boje ti odgovaraju jer si prelijepa, plava te čini nježnom kao što ti sam izraz lica tu nježnost pokazuje - poručila joj je jedna od pratiteljica. "Divna", dodala je druga.

Inače, Lejla ne krije da daje puno pažnje svom izgledu, ali i da prati trendove na beauty sceni. Nakon dugo vremena razmišljanja Lejla se nedavno podvrgnula popularnom estetskom tretmanu, a rezultatom se odmah pohvalila na svom Instagramu. "Nakon dugog razmišljanja sam se odlučila za puder obrve. Zadržali smo moj prirodan oblik i samo popunili dio koji inače sama iscrtam olovkom", napisala je Lejla i pojasnila kako će boja za tjedan dana biti svjetlija, identična njezinoj boji kose. "Tretman je bezbolan i traje između sat i dva", dodala je tada Lejla.

Zgodna supruga Tarika Filipovića jedna je od prvih Hrvatica koja je otvoreno progovorila o estetskoj kirurgiji i priznala da se podvrgnula operaciji nosa. Otkrila je tada i da to nije učinila pod krinkom zdravstvenih poteškoća i devijacije septuma već isključivo zbog estetike. "Nos sam operirala prije 20 godina. Nisam to napravila radi devijacije septuma nego isključivo iz estetskih razloga. Nije dirana kost, samo je prednji dio sužen i podignut", priznala je svojedobno.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji TV osoba godine

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije