Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za pamćenje

Lepa Brena: Brač je jedinstven, ondje uvijek pronalazim mir

'24.04.2013., Zagreb - Lepa Brena pocastila novinare i obozavatelje vecerom u restoranu Urnebes uoci njenog koncerta u Zagrebu. Photo: Petar Glebov/PIXSELL'
'Petar Glebov/PIXSELL'
25.04.2013.
u 18:00

Uoči koncerta u Zagrebu pjevačica se našla s obožavateljima. 
S pjevačicom je došao i suprug, a okupljene su počastili pjesmom tamburaša

Nikad nisam voljela komentirati rad svojih kolegica. Gledam samo svoja posla, rekla je Lepa Brena na druženju sa svojim obožavateljima u srijedu.

Pjevačica se ne obazire na usporedbe s drugima. Na estradi, dodaje, ima mjesta za sve i ni na koga ne gleda kao na prijetnju, pa je ne zanimaju ni nagađanja o tome tko bi je mogao naslijediti.

– Nemam konkurencije pa zato i ne razmišljam o nasljednici – smatra 52-godišnja pjevačica. U Zagrebu nije pjevala od nastupa u Areni prije četiri godine. Osim susreta s obožavateljima iz Hrvatske, balkanska kraljica narodnjačke glazbe osobito se veseli ljetovanjima na Jadranu.

– Brač je jedinstveno mjesto. Bio je i ostao otok na kojem sam uvijek nalazila mir i uživala u ljepoti – kaže. Sa suprugom, bivšim tenisačem Slobodanom Živojinovićem (49), uoči sutrašnjeg koncerta u klubu Shamballa organizirala je večeru za obožavatelje i dovela tamburaše. U hotel se vratila s pregršt darova. Obožavatelji su joj donijeli marame, igračke, cvijeće, fotografije i koraljnu ogrlicu, koja joj se toliko svidjela da ju je stavila oko vrata.

– Na druženje s ljudima koji me vjerno prate potaknule su me društvene mreže. Svaki dan komuniciram s njima. Savjetuju mi što odjenuti za nastup i predlažu što staviti na omot CD-a – pohvalila se pjevačica. U vrijeme dok nije bilo interneta imala je, dodaje, ljude koji su svaki dan čitali stotine pisama fanova i vraćali im njezine potpisane fotografije.

- Društvene mreže su odlična mjesta na kojima volim podijeliti sretne vijesti, ali ne i svaki detalj iz privatnog života – zaključila je Lepa Brena i dodala da joj je najteže što stariji sin 21-godišnji Stefan više ne živi s njom nego u Americi. Osim njega ima i 15-godišnjeg sina Viktora.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije