Zabrinula obožavatelje

Lidiju Bačić u Beču pratila policija. Što je to skrivila pjevačica?

Nastup Lidije Bačić na CMC festivalu
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/4
03.01.2017.
u 10:55

Pjevačica je objavila video u kojem se snimala tijekom vožnje kočijom po Beču i u jednom trenutku primijetila je kako je prati policijsko vozilo...

Lidija Bačić objavila je na Facebooku video u izdanju u kakvom je rijetko viđamo. Zakopčana do grla, ušuškana pod dekicom vozila se u kočiji središtem Beča i snimala svoju vožnju, a u jednom trenutku iza kočije pojavilo se policijsko vozilo.

– Policija me prati! Pa što sam sad skrivila? – smješkajući se upitala je popularna pjevačica. 

Jedan od obožavatelja u komentaru je odgovorio da je policija prati jer se zakopčala, dok joj je drugi obožavatelj poručio kako je policija prati jer sigurno želi njezin autogram.

>>Golicanje mašte: Lidija Bačić seksi je i kada snimanje spota ne ide 'po špagi'

>>Kolažom seksepilnih fotografija Lidija Bačić zahvalila obožavateljima

Komentara 4

DO
dopizdilomi
11:00 03.01.2017.

Prijavio se Mujo na konkurs za postavljača bandera. Poslije testiranja prime sve kandidate osim njega, pa Mujo ode da se žali: • Što ste primili njih, a mene niste, kad ja najbolje radim? • Kako najbolje, svi postavili 10 bandera,ra, a ti 6. • Jes, al' njihove vire.

ĆA
ćaćaća
11:22 03.01.2017.

ma ja sam osupnut..

YO
yopi
11:44 03.01.2017.

Dobro da smo saznali zbog cega su ju pratili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije