PONOSNA KĆI

Lijepa supruga Matea Kovačića pozirala uz roditelje, jasno je na kome sliči

Izabel Mateo Kovačić
Foto: Instagram
1/6
23.09.2021.
u 08:33

Kovačićeva supruga fotografiju s mamom zadnji put objavila je prije dvije godine kada je napisala da joj je ona najveći kritičar, ali i najveća podrška u životu. Tada su Izabelini pratitelji komentirali kako se vidi od koga je naslijedila izgled

Izabel Kovačić (28), supruga hrvatskog nogometnog reprezentativca Matea, na Instagramu je objavila zajedničku fotografiju s roditeljima, a za to je imala poseban razlog budući da je njena mama slavila rođendan. 

Foto: Instagram

Kovačićeva supruga fotografiju s mamom zadnji put objavila je prije dvije godine kada je napisala kako joj je ona najveći kritičar, ali i najveća podrška u životu. Tada su Izabelini pratitelji komentirali kako se vidi od koga je naslijedila izgled. 

Podsjetimo, Izabel i Mateo upoznali su se u crkvi svetog Antuna u Sesvetskim Selima, u kojoj  su se i vjenčali 2017. godine nakon dugogodišnje veze. Mateu je vjenčani kum bio Marin, dok je Izabel za vjenčanu kumu odabrala prijateljicu Enu Cupać. Sredinom srpnja u Zadru su krstili sina Ivana, a kum mu je bio Luka Modrić. 

VIDEO: Preminuo glumac Willie Garson, poznat po ulozi Stanforda u 'Seksu i gradu' 

 

Ključne riječi

Komentara 4

BI
Biouskoli91
11:26 23.09.2021.

Ocjena iz hrvatskog - 1 (nedovoljan). 'jasno je na kome slici'????

DU
Deleted user
18:20 23.09.2021.

Jasno je na kome sliči ......

IV
IVRI
12:22 23.09.2021.

Super, bar jedan članak bez podrugljivih komentara na zadatku. Sigurno se dobrano sustežu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije