Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
morske radosti

Ljubavna idila: Stela iz 'Ljubav je na selu' pokazala kako uživa s Tomislavom

Foto: RTL/Screenshot
1/9
08.07.2023.
u 22:30

Iako žive odvojeno, Tomislav u mjestu Srijane pored Omiša, a Stela u Varaždinu, često se posjećuju

Tomislav Skejić i Stela Pavičić, farmer i kandidatkinja iz 14. sezone 'Ljubav je na selu'  zaručili su se u showu, pa je mnoge gledatelje zanimalo što se dogodilo s ovim parom nakon što su se kamere ugasile. A Stela je sada pokazala pratiteljima kako je njihova ljubav i dalje snažna. Podijelila je na svom Facebook profilu zajedničku fotografiju s mora koju je označila sa srcima.

Iako žive odvojeno, Tomislav u mjestu Srijane pored Omiša, a Stela u Varaždinu, često se posjećuju. 

Podsjetimo, o njihovom odnosu Stela je progovorila prošle godine nakon showa. 

''Naša veza i dalje je aktualna, planiramo zajednički život, vjenčanje jednog dana i djecu, ako Bog da. Svadba će definitivno biti jednog dana, za dvije do tri godine. Rekla sam da idemo polako... Zaruke jesu ozbiljna stvar i to smatramo ozbiljnim. Ali želimo si opet dati nekog oduška, vremena da uživamo u našoj ljubavi'', kazala je za RTL.

Stela i Tomislav i dalje održavaju vezu na daljinu, no svaki slobodan trenutak koriste kako bi se vidjeli. 

VEZANI ČLANCI

 

''Trenutačno ne živimo zajedno, viđamo se na mjesečnoj bazi, ponekad i više puta na mjesec, kako se kad dogovorimo, kad dobijemo slobodan dan sa poslu. Definitivno planiramo živjeti skupa, odlučili smo negdje na pola puta, još nije sasvim sigurno, ali planiramo čak možda i Zagreb'', ističe i dodaje da je Tomislav upoznao njezinu obitelj i sina, a njih dvoje odlično se slažu, a mladi je farmer pokupio i simpatije njezine mame.

''Tomislav se jako sviđa mojoj obitelji i mojoj mami, sprijateljili su se, komunikacija im je super. Moj bivši nikad se ne bi tako slagao s mojom majkom kao Tomislav, tako da sam zadovoljna. Moj sin i Tomislav odlično se slažu, Tomislav ima dosta strpljenja za djecu, voli se se igrati s njim jer je i sam u duši dijete pa se to nekako odlično ukomponiralo. Već ga zove i tata'', kazala je. 

A osim zajedničkog života i svadbe, Stela i Tomislav u budućnosti u planu imaju i pokretanje vlastitog posla.

''Ili ugostiteljstvo, možda čak neka prehrana, ili možda nešto na bazi tarota, jer se ja time bavim. Ima planova, ima svega, bit će nešto'', zaključuje.

VIDEO Šerbedžija otkrio zanimljiv nepoznat detalj o hollywoodskoj miljenici Charlize Theron

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije