Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
t.A.T.u

Ljubile su se u spotu i šuškalo se da su u vezi, no sve je bila laž: Na Euroviziji završile na 3. mjestu

Foto: Instagram
1/5
11.05.2024.
u 15:30

Pjevačice iz Rusije su si provokativnim spotovima osigurale naslovnice svih medija, a na vrhuncu slave su snimile šest albuma. Godine 2003. natjecale su se i na Euroviziji, te su završile na 3. mjestu, a raspale su se 2011.

Pjevačice Julia Volkova i Lena Katina prije više od 20 godina su pokorile svjetske top ljestvice hitom "All The Things She Said". Tada su se zvale  t.A.T.u, a izazvale su masovnu histeriju jer su se u spotu ljubile. Slava im se dodatno povećala kada se počelo šuškati da su njih dvije zapravo lezbijski par. Kasnije se doznalo da je to jednostavno bio marketinški trik i lažna vijest. - Naš producent Vanja rekao nam je da ćemo se ljubiti u spotu. Mislile smo da se šali, ali nije. Nismo se mogle prestati smijati! - rekla je Lena u jednom intervjuu.

 

Pjevačice iz Rusije su si provokativnim spotovima osigurale naslovnice svih medija, a na vrhuncu slave su snimile šest albuma. Godine 2003. natjecale su se i na Euroviziji, te su završile na 3. mjestu, a raspale su se 2011. Julia danas ima 39 godina. Postala je majka sina Samira i kćeri Viktorije.

VEZANI ČLANCI:

 

Podigla je mnogo prašine svojim izjavama protiv homoseksualaca kada je u jednoj emisiji 2014. izjavila kako bi osuđivala svog sina da je homoseksualac jer prema njezinom mišljenju muško mora biti muško. Sama je nekoliko puta rekla da je biseksualna i čak je bila u vezi sa ženom. Prije nekoliko godina se oporavila od raka štitnjače koji je zbog liječničke pogreške naštetio njezinim glasnicama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lena Katina (@lenakatina)

 

Lena Katina također ima 39 godina. U sretnom je braku s biznismenom milijunašem koji se zove Dimitrij Spiridonov, a nedavno je objavila da je s njim dobila sina Damiana. Ranije je bila u braku s glazbenikom Sashom Kuzmanovićem s kojim je  dobila sina Aleksandra. Jedno vrijeme se pokušala baviti glazbom, no nikada nije postigla velik uspjeh kao kad je bila dio dvojca t.A.T.u. Nedavno su ponovno počele razgovarati i nastupati zajedno. Julia je potpuno neprepoznatljiva i vidi se da se podvrgnula brojnim estetskim korekcijama, a Lena i dalje slično izgleda te još uvijek ima prepoznatljivu kosu crvene boje. 

VIDEO Petar Grašo otkrio lijepe vijesti! Sa suprugom Hanom očekuje drugo dijete

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije