nižu se komplimenti

Ljupka Gojić Mikić oduševila fotkom u badiću, pokazala vitku liniju i preplanuli ten: 'Ikona'

Foto: Instagram
1/12
30.07.2022.
u 14:35

Ljupka je pozirala s prijateljicom, bivšom rukometašicom Anom Grčić Omrčen. Zgodne dame pozirale su u plićaku u jednodijelnim modelima kupaćih kostima koji su naglasili njihove vitke figure i preplanuli ten, a ispod objave ubrzo su ne nanizali brojni komplimenti pratitelja.

Jedna od najuspješnijih domaćih manekenki, a danas vlasnica zagrebačke slastičarnice Jolie Petite Pâtisserie i modnog brenda Ljupka Gojić Mikić (40) uvijek oduševi svojim izgledom. Na društvenim mrežama često objavljuje fotografije iz svakodnevnog života, a sada je podijelila fotografiju s plaže. 

Ljupka je pozirala s prijateljicom, bivšom rukometašicom Anom Grčić Omrčen. Zgodne dame pozirale su u plićaku u jednodijelnim modelima kupaćih kostima koji su naglasili njihove vitke figure i preplanuli ten, a ispod objave ubrzo su ne nanizali brojni komplimenti pratitelja.

''Ozbiljni komadi'', ''Cure'', 'Wow'', ''Komadi'', ''Tko je lijep, lijep je'', ''Lijepa'', ''Ikona'', ''Predivno'', samo je dio komentara ispod fotografije koja je nastala na Hvaru.

Podsjetimo, Ljupka je nedavno proslavila okrugli 40.rođendan u krugu obitelji i prijatelja, a djelić atmosfere je podijelila na društvenim mrežama. Za ovu prigodu odabrala je običnu bijelu majicu, bijele Prada sandale i dugu zlatnu suknju, a kombinaciju je upotpunila nakitom. Ljupka je snimke i fotografije s proslave podijelila na Instagramu.

Nakon uspješne manekenske karijere posvetila se brendu Jolie Petite i slastičarnici na zagrebačkoj Knežiji, gdje živi s obitelji. Bivša manekenka i danas slovi kao jedna od najljepše odjevenih Hrvatica koja i najjednostavnije komade pretvori u odličnu modnu kombinaciju, a na društvenim mrežama prati je više od 112 tisuća obožavatelja.

Poduzetnica je u braku s bivšim nogometašem Mihaelom Mikićem već 14 godina. Zaljubili su se još kao tinejdžeri, a imaju tri djevojčice – Janne Siennu, Milu Amelie i Mari Dane.

VIDEO Ukrajinci o odluci da će se Eurovizija 2023. održati u Velikoj Britaniji: ‘Voljela bih da se održava u našoj mirnoj Ukrajini, da pobijedimo i u ratu’

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije