Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
s kćerima

Ljupka Gojić Mikić oduševila fotografijama s plaže: 'Za tebe je vrijeme stalo'

Foto: Josip Regović/Pixsell
1/17
22.04.2022.
u 21:15

Fotografije su odmah potaknule brojne komentare pratitelja. Jedni su se šalili da je na prvoj fotografiji imala fotografa, a drugi su joj pisali da je ponovno trudna.

Bivša manekenka i vlasnica zagrebačke slastičarnice Jolie Petite Patisserie, Ljupka Gojić Mikić (39), uvijek oduševi svojim izgledom, a sada je podijelila tri fotografije s plaže, a na svakoj od njih od njih vodi za ruku jednu od svojih kćeri - Mari Danu, Milu Amelie i Janu Siennu.

"Pronađi razliku", napisala je u opisu fotografija.

Fotografije su odmah potaknule brojne komentare pratitelja. Jedni su se šalili da je na prvoj fotografiji imala fotografa, a drugi su joj pisali da je ponovno trudna. 

"A ti ista, predivna", "Prelijepa na svakoj slici", "Vidi se tko je vođa. Mari Dana", "Draga mama, za tebe je vrijeme stalo", "Nema razlike, mamita", samo su neki od komentara.

Inače, Ljupka je nedavno privukla pažnju videom koji je početkom travnja objavila na kojemu je pokazala kako je morala ukloniti terasu ispred svoj slastičarnice na Knežiji i tako opet osloboditi prostor za parkirna mjesta. Objasnila kako su terasu morali ukloniti jer su od grada Zagreba dobili rješenje o odbija produženje ugovora kojim su im ranije dopustili da parkirna mjesta prenamjene u terasu. 

VIDEO>>Tko je Georgina Rodriguez? Ronaldova partnerica imala je oca dilera, a ujak ju je nazvao "zlom"!

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
22:11 22.04.2022.

Dokle nadimci? Zasto se ne koristi njeno ime Ljubica?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije