Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u splitu

Samozatajna kći Igora Štimca udala se u tajnosti: Na initmnoj ceremoniji bili samo najbliži

Foto: Facebook
1/9
22.04.2022.
u 11:38

– Istina je, vjenčala sam se i hvala vam na lijepim željama - kratko je poručila Dea Agić koju mnogi pamte po njezinim teniskim uspjesima.

Kći proslavljenog nogometaša i trenera Igora Štimca, Dea udala se prije mjesec dana u tajnost. Lijepa brineta brak je sklopila s Amerom Agićem čije je prezime uzela. Intimna ceremonija održana je u Splitu u krugu obitelji i najbližih prijatelja, a par je u bračnu luku uplovio u opuštenom i ležernom stilu. Dea je ove lijepe vijesti potvrdila za Story.hr.

 – Istina je, vjenčala sam se i hvala vam na lijepim željama - kratko je poručila.

Inače, Dea je vlasnica salona ua ljepotu Dea Beauty u Splitu koji je omiljeno mjesto za uljepšavanje mnogim ženama. Salon nudi usluge manikure, pedikure, depilacije, ekstenzija trepavica, a mlada poduzetnica vodi i edukacije. Dea u lipnju planira i otvorenje još jednog salona u Splitu.

Podsjetimo, Štimac je kćeri Miju i Deu te sina Luku dobio s bivšom suprugom, bivšom miss Jugoslavije Suzanom Žunić, a oni su se voljeli držati podalje od medija. Dea je u djetinjstvu novinske stupce punila svojim teniskim uspjesima, a proslavljeni nogometaš nikad nije krio koliko se ponosi njome te koliko mu je obitelj važna. Dodajmo da je Štimac u vezi s Lanom Bucat dobio još dvoje djece, a već je i djed.

VIDEO Tko je Georgina Rodriguez? Ronaldova partnerica imala je oca dilera, a ujak ju je nazvao 'zlom'!

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Marko
Marko
12:26 22.04.2022.

Samo najbliži?Jel bilo muža?

TR
tratincica68
09:33 23.04.2022.

Ljubavnici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije