bezvremenska ljepota

Ljupka Gojić Mikić se vratila na modnu pistu, pokazala je lice bez trunke šminke i torbu čija je cijena 64.000 kuna

Zagrebačka škola za modu i dizajn proslavila trideseti rođendan modnom revijom
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/15
04.05.2022.
u 21:21

Jedna od najuspješnijih domaćih manekenki Ljupka Gojić Mikić (39) vratila se na modne piste povodom tridesetog rođendana zagrebačke škole za modu i dizajn koja je revijom predstavila radove učenika.

Jedna od najuspješnijih domaćih manekenki Ljupka Gojić Mikić (39) vratila se na modne piste povodom tridesetog rođendana zagrebačke škole za modu i dizajn koja je revijom predstavila radove učenika.

Na reviju je stigla u elegantnom zelenom izdanju- maksi haljinu s uzorkom kombinirala je s maslinastozelenim čizmama i popularnom Birkin torom brenda Hermes čija je početna cijena ovisno o modelu i veličini od 9000 dolara (65.000 kuna), a potom je u zanimljivoj haljinici s volanima prošetala modnom pistom te pokazala vitke noge i lice bez trunke šminke.

03.05.2022., Zagreb - Zagrebacka skola za modu i dizajn proslavila je trideseti rodendan. Dan skole i 30 godina dizajna obiljezili su modnom revijom u skolskom vrtu. Predstavljeni su radovi ucenika te suradnju s Ljupkom Gojic Mikic te Aleksandrom Dojcinovic. - Ljupka Gojic Mikic Photo: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
Foto: PIXSELL/Ilustracija

Podsjetimo, prije nekoliko godina vratila se iz Japana, gdje je od 2009. živjela sa suprugom, dinamovcem koji je igrao devet godina u klubu Sanfrecce Hirošima i jednu u Shonan Bellmareu. 

Nakon uspješne manekenske karijere posvetila se brendu Jolie Petite i slastičarnici na zagrebačkoj Knežiji, gdje živi s obitelji. Bivša manekenka i danas slovi kao jedna od najljepše odjevenih Hrvatica koja i najjednostavnije komade pretvori u odličnu modnu kombinaciju, a na društvenim mrežama prati je više od 111 tisuća obožavatelja.

Poduzetnica je u braku s bivšim nogometašem Mihaelom Mikićem već 14 godina. Zaljubili su se još kao tinejdžeri, a imaju tri djevojčice – Janne Siennu, Milu Amelie i Mari Dane.

VIDEO Objavljene snimke s Livajine svadbe

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Kikazaru
Kikazaru
22:39 04.05.2022.

Ljepota? Prije će biti da vi bezvremenski lažete...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije