prilagodili se istoku

Ljupka Gojić uživa s obitelji u Japanu

ljupka gojić
Foto: Miley Cyrus/Twitter
1/3
20.11.2013.
u 10:57

Obitelj u Japanu živi već četiri godine, a Ljupka vodi uspješnu modnu marku Petit Jolie

Bračni par Mikić živi u dalekom Japanu, a da su se prilagodili životu na dalekom Istoku, pokazuju fotografije koje Ljupka Gojić Mikić redovito objavljuje na društvenim mrežama.

Obitelj u Japanu živi već četiri godine, iako često dolazi u Hrvatsku, a Ljupka vodi uspješnu modnu marku Petit Jolie, te joj je starija kćer Jana, koja je nedavno navršila dvije godine, jedno od zaštitnih lica brenda.

Njen suprug Mihael igra za nogometni klub Sanfrecce Hiroshima, pa se obitelj smjestila u Hirošimi. Kako je nedavno ispričala Ljupka, ona i njene dvije kćeri navikle su na život u Japanu, a i učenje jezika ide im sve bolje.

>>Ljupka Gojić Mikić izbacila novu kolekciju Jolie Petite

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije