niko kranjčar:

"Loree je prekrasna, poseban je osjećaj prvi put postati tata"

NIKO
Foto: Vanja Zubčić
1/3
08.03.2011.
u 20:30

Nogometaš londonskog kluba Tottenham jučer je prvi put postao tata – njegova supruga Simona u Londonu je rodila djevojčicu.

Malo je tko u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji sada sretan kao što je to Niko Kranjčar. Nogometaš londonskog kluba Tottenham prekjučer je prvi put postao tata – njegova supruga Simona u Londonu je rodila djevojčicu. Uvijek šutljivi Niko nije mogao skriti osjećaje zbog dolaska na svijet njihova prvog djeteta.

Ponosni djed Cico

– Hvala svima na čestitkama. Jako sam sretan, zapravo presretan... U ponedjeljak ujutro supruga Simona je u Londonu rodila prekrasnu djevojčicu i moram priznati da je osjećaj poseban. Odlučili smo da će se zvati Loree. Sve je prošlo u najboljem redu. Naravno da ćemo malo proslaviti, i ovdje i u Hrvatskoj. Meni je, zapravo, najvažnije da su njih dvije dobro i jedva čekam da dođu kući – prenio je Kranjčarovu izjavu govornik nogometne reprezentacije Davor Gavran. Oduševljenje zbog rođenja druge unučice nisu skrivali ni ponosni baka i djed Elvira i Cico Kranjčar, koji trenutačno borave kod sina u Londonu.

– Naše srećice, tek rođenu Loree i Sophie, čuvamo samo za nas, ne volimo baš govoriti o tome. Ipak, teško je skriti sreću što su Simona i Niko postali roditelji. Jako smo ponosni. Unuci su nam sad najveća radost u životu – priznali su nam Elvira i Cico Kranjčar, koji su jučer zajedno s Nikom slavili dolazak male Loree na svijet. S Nikom, na žalost, nije mogao biti njegov najbolji prijatelj nogometaš Rijeke Hrvoje Štrok, kojem je Kranjčar među prvima javio da je postao tata.

– Javio mi se prekjučer, ma bio je lud od sreće. Jedva čekam da dođe u Zagreb pa da svi zajedno proslavimo – rekao nam je Hrvoje Štrok.

Njihovi mali nasljednici

Uz Kranjčara, i drugi su hrvatski nogometni reprezentativci, osim loptom, zaokupljeni pelenama i očinskim obvezama. Stipe Pletikosa prošle je godine dobio sina Franka, a nakon njega Luka Modrić malog Ivana. Eduardo da Silva uskoro će također dobiti sina. Čini se da nema straha za hrvatsku nogometnu budućnost jer, ako mali nasljednici budu jednako dobri kao i njihovi očevi, Hrvatska će možda još jednom slaviti na Svjetskom nogometnom prvenstvu.

Ključne riječi

Komentara 3

PO
Posavina09
11:26 09.03.2011.

i od mene sve najljepse cestitke.. croatia rules

FO
Foja
02:59 09.03.2011.

Cestitam vam od srca!!!!

LA
lacković
10:57 04.04.2011.

čestitke niki na prinovi, ali kakva su to blentava imena koje slavni roditelji daju svojoj djeci? nitko ne kaže da netko mora kćer nazvati ivana, marija ili ana, ali ovako ispada da mu je šogor francuz smišljao ime za kćer.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije