Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPREDVIDLJIVI KVIZ

Lovkinja Morana kiksala u najbizarnijoj 'Potjeri': 'Velika sramota! Zar se ovo moglo namjestiti?'

Kviz Potjera
Foto: HRT/Screenshot
1/5
16.11.2022.
u 19:44

Protiv Morane igrao je Antonio, koji je u prvoj minuti osvojio čak 38.500 kuna, a zatim je izabrao višu ponudu od 138.500 kuna. Zibar ga je stigla, baš kao i druge natjecatelje. Antonio je u završnoj potjeri imao samo šest koraka prednosti, no Morana ga nije uspjela stići. Ekipa je tako na kraju osvojila 35 tisuća kuna.

U večerašnjem izdanju HRT-ovog kviza Potjera vidjeli smo jednu od najčudnijih emisija u svim dosadašnjim sezonama. Naime, lovkinja Morana uspjela je izbaciti sva četiri igrača i tako još jednom pokazala da je statistički gledano jedan od najboljih lovaca. Po pravilima kviza ekipa tada bira svog predstavnika koji se u završnoj potjeri bori protiv lovca. Protiv Morane igrao je Antonio, koji je u prvoj minuti osvojio čak 38.500 kuna, a zatim je izabrao višu ponudu od 138.500 kuna. Zibar ga je stigla, baš kao i druge natjecatelje. Antonio je u završnoj potjeri imao samo šest koraka prednosti, no Morana ga nije uspjela stići. Ekipa je tako na kraju osvojila 35 tisuća kuna, a Morana je i sama priznala kako je imala loš dan, premda nitko ne sumnja u njeno znanje. 

Morana u završnoj potjeri nije znala odgovore na čak sedam pitanja. Prvo je kiksala na pitanju "Ako je druga potencija kvadrat, što je treća potencija?", Nije znala kako se radi o kubu, a Antonio je znao. Nakon toga krivo je odgovorila i koji je vulkan nastao urušavanjem vulkana Some.

Mislila je kako se radi o Etni, a natjecatelj je znao da je u pitanju Vezuv. Nastavila je s krivim odgovorima i na pitanju "Kojem je crkvenom redu veliki knez Zahumlja darovao cijeli otok Mljet?". Odgovorila je franjevcima, a u pitanju su bili benediktinci. Premda dobro pozna film Morana je krivo odgovorila i na pitanje "Koji glumac igra naslovnu ulogu u filmu 'Spašavanje vojnika Ryana". Radilo se o Mattu Damonu, a ona je navela Toma Hanksa, koji u tom filmu igra glavnu, a ne naslovnu ulogu. Zamka je bila i na pitanju "U terarijima se uzgajaju male kopnene...?". Trebalo je samo odgovoriti životinje, a Morana nije razumjela pitanje, pa je rekla zmije. Seriju kikseva lovkinja je nastavila i na pitanju "Tko je zbog neprimjerenog ponašanja kažnjen uoči borbe protiv Listona". Mislila je da je u pitanju Tyson, a ne Ali. Užasnu večer zaključila je novim krivim odgovorom na pitanje: "Oblik kojeg geometrijskog tijela opisuje os Zemljine vrtnje". Rekla je elipsa umjesto stožac. 

Morana je na kraju imala samo pet točnih odgovora, pa je morala čestitati Antoniju i njegovoj ekipi. 

- Volio bih da sam osvojio veći iznos, ali dobro je i ovako. Bila je to stvarno čudna emisija, kazao je pobjednik Antonio.

- Ovo je užasno bizarna emisija! Velika sramota! No, i mi smo ljudi, kako vas nisu pogađala pitanja, tako nisu ni mene. Evo vidite, a neki govore o predvidljivosti Potjere. Zar se ovo moglo namjestiti?, kazala je na kraju Morana Zibar. 

VIDEO: Dramatične scene iz centra Zagreba sa snimanja filma 'Canary Black' 

Ključne riječi

Komentara 13

DU
Deleted user
06:35 17.11.2022.

Bilo koje pitanje o katolickoj crkvi za nju je sporno ??

Avatar southman
southman
21:28 16.11.2022.

Da radi po učinku bila bi gladna kruha.

DU
Deleted user
03:46 17.11.2022.

"Jedan od najboljih lovaca". Pa koliko ih ima? 20, 30? Ajoj da, samo su 4. Što onda znači da je Morana jedan od najboljih lovaca? Je li najbolja, ili druga najbolja ili treća najbolja? Hahahaha... Piskarala jadna nepismena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije