posebna prigoda

Naša manekenka objavila prvu fotku s novim dečkom, poznatim poduzetnikom i bivšim dečkom Ivane Mišerić

Ema Kovač
Foto: Privatni album
1/13
16.11.2022.
u 15:35

Njihova ljubav tek je na početku, a par svaki slobodan trenutak nastoji provesti zajedno pa je Ema zbog nove ljubavi nedavno talijansku adresu zamijenila zagrebačkom.

Čakovčanka Ema Kovač (27) koja već godinama gradi uspješnu karijeru modela u Italiji u posljednje vrijeme sve se češće može vidjeti u Zagrebu, a razlog njezina dolaska je nova ljubav. Emino srce zarobio je pet godina stariji Sandro Mur, poduzetnik i vlasnik uspješne tvrtke Bellabeat.

Ema nam se javila i potvrdila da je sretna na ljubavnom planu, no nije bila raspoložena za razgovor o novoj vezi jer i ona i Sandro svoj odnos trenutno ne žele medijski eksponirati, a sada je podijelila njihovu prvu zajedničku fotografiju i uputila rođendansku čestitku svom partneru.

-Sretan rođendan nevjerojatnom čovjeku. Obećavam da ću se uvijek smijati svim tvojim šalama- napisala je Ema, a fotografiju možete pogledati OVDJE.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ema Kovac (@kovac_ema)

Njihova ljubav tek je na početku, a par svaki slobodan trenutak nastoji provesti zajedno pa je Ema zbog nove ljubavi nedavno talijansku adresu zamijenila zagrebačkom.

Inače, Ema je prije Sandra bila u vezi s Talijanom Gennarom Lilliom. Sandro je pak svojim ljubavnim životom također punio medijske stupce jer je prije Eme bio u ozbiljnoj vezi s radijskom voditeljicom Ivanom Mišerić s kojom je prekinuo 2020. godine.

Podsjetimo, talentirana 27-godišnja Čakovčanka, osvojila je Talijane u showu ''Ciao Darwin'', a zatim je, uz modeling i poduzetništvo, karijeru krenula razvijati u glumačkim vodama.  Iza sebe ima već zavidan portfelj snimljenih serija i filmova. Miljenica je talijanskog redatelja Paola Sorrentina, a časopis "Fabrique Cinema" proglasio ju je mladim talentom talijanske kinematografije.

Zanosna Ema nedavno je zablistala u rimskom Auditorium della Conciliazione održana je, dugo iščekivana, svjetska premijera filma "Lamborghini - Čovjek iza legende", posvećenog osnivaču Ferruccio Lamborghiniju. Ema se pojavila u atraktivnom stylingu, crnom sjajnom odjelu, širokog kroja, brenda BCBG Max Azria, a dodatni sjaj i gracioznost naše glumice istaknuo je nakit u kombinaciji bijelog zlata i dijamanata.

VIDEO U Hotelu Esplanade održana je promocija novog albuma Jelene Rozge "Minut srca mog"

Ključne riječi

Komentara 1

PO
poluvodič
16:45 16.11.2022.

i ona s poduzetnikom.. Znači nisu više nogometaši fora

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije