pozirala u kupaćem

Lucija Lugomer pokazala zanosne obline u plićaku, nižu se komplimenti: 'Ljepotice, ljeto ti dobro stoji'

Foto: Instagram
1/11
21.08.2022.
u 12:10

- Nikad ne misli što ćeš izgubiti ako pokušaš već sto ćeš dobiti ako uspiješ - poručila je Lugomer, a brojni pratitelji uputili su joj komplimente. ''Wow'', ''Divna'', ''Kako ti je lijepo'', ''Bravo Luce'', ''Top si'', ''Da je meni ta tvoja opuštenost''.

Manekenka i influencerica Lucija Lugomer na svom je Instagram profilu podijelila još neke fotografije s godišnjeg odmora te pokazala figuru i zanosne obline u jednodijelnom, crnom kupaćem kostimu.Fotke su nastale u plićaku, a u prvom planu je bila i njezina duga smeđa kosa. Njezino izdanje oduševilo je mnogobrojne pratitelje.

- Nikad ne misli što ćeš izgubiti ako pokušaš već sto ćeš dobiti ako uspiješ - poručila je Lugomer, a brojni pratitelji uputili su joj komplimente.

''Wow'', ''Divna'', ''Kako ti je lijepo'', ''Bravo Luce'', ''Top si'', ''Da je meni ta tvoja opuštenost'', ''Savršenstvo'', ''Prekrasna si'', ''Zgodna'', ''Top'', ''To je žena'', ''Ljepotice, ljeto ti dobro stoji'', pisali su pratitelji.

Manekenka je na svojim društvenim mrežama često pokušava ohrabriti sve koji su nesigurni u svoj izgled da ne budu nesigurni. Inače, Lucija često objavljuje svoje fotografije u kupaćem, kao i fotografije i situacije iz svakodnevnog života.  Svojim pratiteljima govori o pozitivnosti prema tijelu i ljubavi prema sebi, a podržava je više od 146.000 ljudi.

Nedavno je odgovarala na pitanja svojih pratitelja na Instagramu a netko od obožavatelja pitao je Luciju ima li problema s anksioznosti.

- Pa evo nisam nikad o tome pisala, ali imala sam ih. Imala sam i panične napadaje neko vrijeme ali radom na sebi nisu se nikada vratili od 2013/2014. godine. Kod mene je palilo to da uvijek nešto radim, dajem si zadatke i da je mozak zauzet. Kad bi mi srce krenulo luđački lupati otišla sam na lagano trčanje po kvartu kako bi mozgu dala logičan razlog za udaranje, a usput sam srela dragu susjedu i popričala s njom. Skoncentrirala se na duboko disanje i divila se svim prizorima po putu koje prije nisam primijetila. Puno mi je pomogao i savjet psihologice da nikada u svojim teškoćama nisam sama, što je stvarno velika istina - odgovorila je na ovo pitanje Lugomer.

VIDEO Joli na koncert u Virovitici došao čitav grad

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Idler
Idler
22:02 22.08.2022.

A zakaj nigdo ne veli - car je gol 😯

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije