Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imao nedoumice

Luka iz 'Braka na prvu' pokrenuo lavinu komentara: Vodite ljubav goli, a sramite se pustiti vjetar

Zagreb: Ingrid Divković i Luka Budak u šetnji gradom
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/7
02.11.2020.
u 13:30

Budak je trenutačno u vezi s Ingrid Divković, a pomoć oko jedne nedoumice potražio je na Instagramau gdje je pokrenuo lavinu komentara pratiteljica.

Bivši kandidat showa 'Brak na prvu', Luka Budak na društvenim je mrežama potaknuo raspravu. Naime, potražio je savjet svojih pratiteljica kako bi riješio jednu nedoumicu u vezi.

- Ono što mene zanima jest trebaju li partneri dijeliti sve životne navike, primjerice, kada je u redu pred partnerom bez osjećaja srama pustiti vjetar (prdnuti)? Znam da je to za vas dame neugodna stvar i da vam je i glupo pričati o tome, ali eto mene zanima koliko i kada partneri mogu biti opušteni jedno s drugim, a da ne bude neugodnih iznenađenja - napisao je Luka na Instagramu.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Kad moj partner ispusti, obavezno kaže: 'Oprosti, morao sam'. A mislim da je (ovisno što smo ručali taj dan) da je to od kelja, graha... Uvijek mu je kriv ručak. Što se tiče mene, meni je uvijek neugodno koliko je glasno, i zato ga progutaš puno puta. E sad, sad imam kronični ulcerozni kolitis, pa mi je oprošteno. Kaže on meni: 'Tako sam te učio. Samo deri, ljubavi' - komentirala je jedna pratiteljica.

- Odrasli smo ljudi, nadam se da nećeš obrisati komentar. Zašto bi te bilo stid pustiti vjetar pred svojom ženom, a vidjeli ste jedno drugo goli milijun puta, vodite ljubav goli, ima li što intimnije od oralnog seksa, poze 69 iliti 'jaje na oko'. Znači to može, a da prdimo nećemo - dodala je druga pratiteljica.

Budak je trenutačno u vezi sa spisateljicom Ingrid Divković koju je upoznao za vrijeme snimanja showa. 

 

Komentara 3

Avatar Warded
Warded
13:56 02.11.2020.

Ma koji to muškarac u vezi/braku uopće pita? On rokne svoje pa se ti misli. Jedino pravilo kod mene je (kad ne uspjevam uvesti red svugdje) NE ZA STOLOM dok se ruča! Za ostalo me ni sin ni muž nene obadaju. Ali pitam se kako mi žene uspijevamo ne zagađivati okolinu, bar ne glasnim "podsjetnikom"!?

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
13:51 02.11.2020.

Najedi se jaja prasetine jos ako imas zatvor par dana, onda se naprči i zamoli partnericu da upali upaljač i pogleda da li si kao “sjeo u kaugumu” i kad dode facom na centimetar onda joj ga spraši, pa ako bude začudjena reci pa seksamo se goli

LA
lamborgini
13:49 02.11.2020.

Prdim danju ,prdim nocu ,prdim Luka kad god hocu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije