Svašta mu se dogodilo

Luka iz 'Braka na prvu' priznao kako mu je ovo bila najteža godina: Čovjek bi pomislio da sam uklet

Luka Budak
Foto: Instagram screenshot
1/8
25.12.2022.
u 08:00

Na Instagramu je Luka stavio objavu u kojoj je pokazao svoju novu djevojku i priznao kako mu je ovo bila teška godina, ali kako je u toj teškoj godini pronašao i ljubav.

Luku Budaka gledatelji su upoznali u RTL-ovom showu "Brak na prvu" u kojem je pokušao pronaći svoju idealnu partnericu. Njegov brak iz showa nije uspio u stvarnom životu, a stručnjaci u showu su ga spojili s Nadijom Amić, a par se rastao u prijateljskim odnosima.

Nakon showa se zaljubio u stručnjakinju iz ove emisije Ingrid Divković, a par je prošle godine putem društvenih mreža objavio kako više nisu zajedno. Na Instagramu je Luka sada stavio objavu u kojoj je pokazao svoju novu djevojku i priznao kako mu je ovo bila teška godina, ali kako je u toj teškoj godini pronašao i ljubav te je otkrio da je njegova nova odabranica Sanja.

- Moram vam priznati da mi je ovo bila jedna od najtežih godina u životu, ako ne i najteža. Majke mi. Od provalnika, nesreće, krađe i kojekakvih sranja čovjek bi pomislio da sam uklet, no sam sam to tražio od onoga gore. Ima taj jedan citat koji kaže da kad tražiš snagu, On ti da teret da ga nosiš, ako tražiš mudrost, On ti da probleme da ih riješiš, ako tražiš hrabrost, On ti da opasnost da prebrodiš. Ljubav sam tražio i On mi je dao nju. - napisao je Luka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Budak (@luka_budak9)

 

U komentarima su mu se javili i njegovi pratitelji i napisali: -Uvijek ima razloga za ljubav. Čestitke Luka tebi tvojoj curi, prelijepi ste. Poslije kiše uvijek dođe sunce, a tebi je to Ona! Svako dobro za blagdane.

VIDEO Massimo je nanizao brojne hitove, a sve je počelo idejom Siniše Škarice koja ga je dovela do vrha top lista

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije