Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubavne priče nogometaša

Luki Sučiću srce je ukrala tajanstvena crnka iz njegovog kraja

Foto: Instagram
1/5
19.06.2024.
u 16:40

O samozatajnoj Magdaleni Radoš ne zna se mnogo, osim da dolazi, kako Luka kaže, 'iz njegovog kraja', a za vrijeme prošlogodišnjih božičnih praznika par je objavio svoju prvu fotografiju na društvenim mrežama.

Jedan od najmlađih hrvatskih nogometnih reprezentativaca i trenutačni igrač Red Bull Salzburga rođen u austrijskom Linzu Luka Sučić (21) svoj ljubavni život vješto krije od očiju javnosti, pa čak i kad su izjave za medije u pitanju. Doduše, tijekom posljednjeg Svjetskog prvenstva u Katru, na kojem je s Vatrenima osvojio svoje prvo međunarodno odličje, Luka je tvrdio: - Nemam djevojku, slobodan sam, uživam u nogometu - no izgleda kako se to u međuvremenu promijenilo.

Naime, Sučić je prošle godine u intervjuu za Sportske novosti pokleknuo i na pitanje novinara otkrio svoj ljubavni status: - Ha, ha, ha... sve su vam već rekli. Da, točno, već neko vrijeme sam u sretnoj vezi s Magdalenom. Sretni smo! - ispričao je talentitrani veznjak.

Foto: Instagram

O samozatajnoj Magdaleni Radoš ne zna se mnogo, osim da dolazi, kako Luka kaže, 'iz njegovog kraja', a za vrijeme prošlogodišnjih božičnih praznika par je objavio svoju prvu fotografiju na društvenim mrežama. Magdalena i Luka slikali su se ispred raskošnog božičnog drvca, a lijepa crnka u opisu fotografije napisala je: - Sretan Božić od nas za vas - dok modno usklađeni golupčići spremno poziraju ispred objektiva kamere. 

VEZANI ČLANCI:

  

Podsjetimo, Lukini roditelji, Željko i Branislava, su za vrijeme rata u Bosni i Hercegovini iz Bugojna otišli u Linz, a u gradu na sjeveru Austrije i danas žive. Sučićevo odrastanje bilo je poprilično izazovno. Roditeljski dom napustio je već s 13 i preselio u Salzburg, gdje se za njega brinuo klub. Većinu je vremena provodio trenirajući, rješavajući školske obaveze i one u internatu. Zanimljivo je i da je veliki navijač Hajduka, a ljubav prema bijelima prenio mu je otac. Najdraži strani klub mu je Barcelona.

Austrijanci su ga prozvali čudom od djeteta, a njegove talente su prepoznali i među mlađim uzrastima hrvatske reprezentacije. Premda je odrastao u Austriji, želio je igrati za vatrene. - Oduvijek sam htio igrati za Hrvatsku. Austrija je pritiskala non-stop, ali nisu imali šanse - rekao je Sučić.

GALERIJA: Roditelji su mu zbog rata pobjegli iz BiH, a on je sa samo 20 godina postao nogometaš koji vrijedi 20 milijuna eura

1/8

- Mogao sam igrati i za Austriju i BiH, ali nikad nije bilo dvojbe, uvijek sam htio igrati za Hrvatsku i igrao sam od 15. godine za sve mlađe selekcije. Austrijanci su me tek lani zvali da igram za U-21, pa bi me kasnije prebacili u A-reprezentaciju, ali to me nije zanimalo - objasnio je Sučić.

VIDEO: Posljednji ispraćaj glumca Duška Valentića

 

Komentara 6

ZA
zagabria4
22:40 19.06.2024.

Svidio joj se poštar ali se srce ipak odlučilo za nogometaša.

Avatar markoii123
markoii123
01:14 20.06.2024.

Čudim se da se nije zaljubila u djelatnika na povratu ambalaže u Kauflandu.

IV
ivica.vranjic
06:33 20.06.2024.

Tko na tvrdoj stini povist svoju piše, tom ne može nitko ime da izbriše! Mi Hrvati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije