POČASTILA SE I TORTOM

Maca iz 'Života na vagi' otkrila kako je proslavila rođendan: 'Otišla sam s obitelji na duhovnu obnovu'

Marijana Džolić Maca
Foto: Instagram
1/10
19.08.2021.
u 12:00

"Poželjela sam kao i uvijek zdravlja, mira i ljubavi, a bome i da ponovno skinem koju dobivenu kilu", otkrila je svoju rođendansku želju Marijana Džolić, natjecateljica četvrte sezone 'Života na vagi'.

Natjecateljica četvrte sezone showa 'Života na vagi' te voditeljica prošlogodišnje emisije 'Život iza vage' Marijana Maca Džolić otkrila je za RTL.hr kako je proslavila svoj 45. rođendan. Rođendan je ove godine proslavila drugačije nego prije. "Otišla sam s obitelji na duhovnu obnovu. Možda mi Bog prosvijetli pamet, ali teško da je to u mom slučaju moguće", komentirala je šaljivo Džolić. Dodala je kako je rođendan proslavila s obitelji , ali i da se počastila tortom. "Od kada se broj svjećica na torti povećava odustala sam od njih, ali ne i od torte", objasnila je. Otkrila je i koja joj je rođendanska želja. "Poželjela sam kao i uvijek zdravlja, mira i ljubavi, a bome i da ponovno skinem koju dobivenu kilu", iskreno je rekla. 

Podsjetimo, u "Život na vagi" Maca je ušla sa 125,9 kilograma, a kući je otišla 30 kilograma lakša. Nakon izlaska nastavila je marljivo primjenjivati navike stečene tijekom showa, a rezultatima ni danas nije sasvim zadovoljna. "Moj život se znatno promijenio, naravno nabolje. Zdravije živim u svakom pogledu. Držim se i dalje zdravih navika, ali me količine zeznu jer ja toga mogu fino prožvakati", priznala nam je prošle godine u razgovoru. 

VIDEO Vjenčanje Katarine Vuco

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije