Pop-up izložba

Madonna izlaže svoje najslavnije korzete i haljine

Madonna
Press Association/PIXSELL
23.04.2013.
u 14:36

Publika će na jednom mjestu moći vidjeti kostime koji su proslavili pjevačicu, i obratno

Madonna sprema iznenađenje za sve svoje modno osviještene obožavatelje i organizira pop-up izložbu u Los Angelesu na kojoj će prikazati najpoznatije kostime iz svoje karijere. Na izložbi će tako biti izloženi odjevni predmeti koji su Madonnu inspirirali za njenu liniju odjeće Material Girl, a ujedno će prikazati i evoluciju stila kroz koju je pjevačica prolazila posljednjih desetljeća.

Među izlošcima naći će se tako korzet kojega je Jean Paul Gaultier skrojio za Madonninu turneju Blonde Ambition 1990. godine, kao i zelena suknjica iz videa za pjesmu Borderline iz 1984. Dakako, posjetitelji će moći razgledati i vjenčanicu u kojoj je pjevačica otpjevala \"Like a Virgin\" na dodjeli MTV Video Music Awards iste godine.

Tko izbliza želi vidjeti Madonnine opravice, morat će biti brz, jako brz. Naime, izložba u losanđeloskoj robnoj kući Macy\'s otvara se u četvrtak i traje samo dva sata, u skladu sa sve popularnijim pop-up trendom organiziranja kratkih događanja u uglavnom napuštenim trgovinama, skladištima i halama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije