što vi mislite?

Madonna još jednom šokirala fanove provokativnim nastupom: 'Ovo je tužno, pa ona je baka!'

FILE PHOTO: FILE PHOTO: Singer Madonna attends the 30th annual GLAAD awards ceremony in New York City, New York
Foto: EDUARDO MUNOZ/REUTERS
1/16
22.11.2023.
u 13:50

Na nastupu u Njemačkoj s jednom od plesačica na krevetu je izvela performans na pjesmu "Papa Don't Preach"

Kraljica popa Madonna (65) ponovno je šokirala svoje obožavatelje, ali i one koji to nisu. Na svojoj turneji "The Celebration Tour" koju je morala odgoditi zbog zdravstvenog stanja odradila je još jedan u nizu od svojih koncerata, a jednim provokativnim i seksipilnim nastupom iznenadila je i, prema komentarima, zgrozila sve. 

Naime, na nastupu u Njemačkoj s jednom od plesačica na krevetu je izvela performans na pjesmu "Papa Don't Preach".  Zajedno s plesačicom izvijala se po krevetu, a njih dvije dodirivale su se u donjem rublju po intimnim dijelovima tijela. Snimka je ubrzo postala viralna na društvenim mrežama, a mišljenja oko nastupa su podijeljena.

FILE PHOTO: FILE PHOTO: Singer Madonna attends the 30th annual GLAAD awards ceremony in New York City, New York
1/36

"Ovo je horor"; "Ovo nije umjetnost, ona je starica";  "Unakazila se ovim se"; "Molim te, umirovi se"; "Ovo je tužno, pa baka je", pisali su zgroženi fanovi, no bilo je i onih koji su stali u njezinu obranu. 

"Pustite ju na miru, žena razvaljuje"; "Izgleda fenomenalno, legenda"; "Ljudi trebaju shvatiti da je ovo umjetnički performans", pisali su ispod videa.

Inače, kraljica popa u potpunosti se oporavila nakon što je u srpnju ove godine hitno hospitalizirana zbog bakterijske infekcije. Turneju "The Celebration Tour", koju je zbog svog zdravstvenog stanja morala odgoditi, nastavila je u listopadu s prvim koncertom u Londonu, potom je dva dana pjevala u pariškoj Accor Areni u Francuskoj, a sada se nalazi u Njemačkoj. 

Podsjetimo, u srpnju je nekoliko dana provela na intenzivnoj njezi, no kasnije je puštena na kućnu njegu. Da je Madonnino stanje bilo dosta loše za medije je potvrdilo nekoliko joj bliskih ljudi, a članovi njezine obitelji rekli su i kako su se tada pripremali na sve

VEZANI ČLANCI

Na koncertu u Londonu osvrnula se na svoje zdravstvene probleme. - Nisam mislila da ću se izvući, a nisu ni liječnici - rekla je obožavateljima s gitarom u ruci u londonskoj O2 Areni.

- Zato sam se probudila sa svom djecom oko mene. Zaboravila sam pet dana svog života, ili svoje smrti, ne znam stvarno gdje sam bila. Ali anđeli su me štitili. I moja djeca su bila tu. I moja djeca me uvijek spase, svaki put - dodala je klimajući glavom.

Publika joj je pljeskala i krenule su ovacije, a ona im je potom otkrila i što ju je izvuklo u tim trenucima.

- Ako želite znati kako sam se izvukla i kako sam preživjela, u tom sam trenu pomislila: moram biti tu za svoju djecu. Moram preživjeti za njih - kazala je.

VIDEO Vitasović rastužio fanove: 'Idem sa suprugom izvan države. Pun mi je klinac mikrofona i pijanih ljudi'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije