TURNEJA

Madonna pjeva uz električnu stolicu i leševe iz Iraka

21.05.2004.
u 00:00

Pjevačica će na koncertima simulirati lezbijski seks te pokazati razgolićene trudnice

Pop kraljica Madonna ne prestaje pomicati granice nevjerojatnosti. I baš kada je svijet uvjerila da se smirila u obiteljskom gnijezdu, javnosti priprema najšokantniji nastup do sada - u kojem će biti pogubljena na sceni.

Detalj je to iz njezine najnovije već rasprodane turneje Re-Invention tour što počinje u ponedjeljak u Los Angelesu, a kojom će žariti i paliti ovoga ljeta. Tom turnejom, kažu poznanici, planira srušiti i svoje dosadašnje nevjerojatne standarde. Obožavatelji će tako vidjeti Madonnu kako "gori" na električnom stolcu, slike ljudi pobijenih u Iraku i to preko velikoga videozida uza zvuk bombardiranja, simulirani vatreni lezbijski seks, dakako, Madonne s njezinim plesačicama. No, ni to nije sve. Dok pop kraljica bude pjevala svoj veliki hit "Papa Don"t Preach", pozornicom će paradirati razgolićene trudnice, ona će ustajati iz mrtvih, vrištati u suzama pred slikama izglednjele djece, a otkrit će i svoje tijelo.

- Zbog ovoga showa dignut će se ljudima kosa na glavi. Madonna je otpustila sve svoje kočnice kako bi napravila svoj najkontroverzniji nastup do sada. Scena kada sjedi na električnom stolcu oduzima dah - odao je jedan od članova ekipe tog spektakla.

Vjeruje se da će ovi koncerti s antiratnim predznakom izazvati jednake reakcije kao Madonnina kontroverzna knjiga "Sex" i njezin album "Erotica".

Iako će to, čini se, vjerojatno izgledati savršeno, atmosfera na probama daleko je od toga i to zahvaljujući glavnoj zvijezdi.

- Užasno je živčana. Svakih pet minuta psuje cijelu ekipu. Atmosfera je katastrofalna - govori jedan od članova ekipe.

No, to ne iznenađuje jer je pop kraljica poznata po perfekcionizmu i sitničavosti, a mnogo ne pomaže ni to što je u projekt uložila čak milijun funti.

Lejla DERVOZ

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije