Vapaj obitelji

‘Madonna, pokaži ljudskost, ne možeš voljeti Mercy više od nas’

madonna
Pixsell
06.02.2011.
u 13:04

Obitelj Mercy Jones, usvojene Madonnine kćeri želi tužiti pjevačicu jer im ne dopušta vidjeti djevojčicu. Tvrde da im je pop kraljica obećala redovite susrete s Mercy, a nisu je vidjeli od kada je usvojena, u lipnju 2009.

Obitelj Mercy Jones, usvojene Madonnine kćeri želi tužiti pjevačicu jer im ne dopušta vidjeti djevojčicu. Tvrde da im je pop kraljica obećala redovite susrete sa sada petogodišnjom Mercy, a nisu je vidjeli od kada je usvojena, u lipnju 2009. Obitelj je pomoć potražila u malavijskoj udruzi za zaštitu ljudskih prava Cilic, koja i priprema tužbu, tvrdi Daily Mail.

Nema ugovora

- Mercyina me obitelj posjetila nekoliko puta i bili su veoma zabrinuti. Vjerujem da postoji osnova za tužbu iako s Madonnom nisu potpisali ugovor. Obećala im je redovite susrete i oni su povjerovali. Prije tužbe, pisat ćemo Madonni i zamoliti je da dopusti obiteljski susret - rekla je Emmie Chanika, direktorice udruge.

Mercyina baka Lucy Chekechiwa, koja je djevojčicu podigla, očajna je, baš kao i ostatak obitelji.

Gorki osjećaj prevare

- Ljudi nas osuđuju jer smo joj dali dijete. Madonna Mercy ne može voljeti više od nas. Od nje tražimo samo da pokaže ljudskost. Želimo viđati Mercy - rekla je 72-godišnja baka Lucy Chekechiwa.

- Nikad nismo htjeli da Mercy napusti zemlju. Nagovorili su nas. Rekli su nam da s Madonnom Mercy ima šansu za puno bolji život i uvjerili nas da nikad neće zaboraviti na svoje afričke korijene - dodao je Mercyin stric, ribar Peter Baneti.

Obitelj je shvatila što se događa nakon što je Madonna s Mercy posjetila Malawi, a njih su zaobišli.

- Vidjeli smo ih na fotografijama u novinama, ali nisu nam se ni javili. Osjećamo se prevareno, posebice Mercyna baka. Izgubila je kćer samo pet dana nakon što je rodila Mercy, a sada više nema ni unuku - rekao je Baneti.

Mercy je drugo dijete koje je Madonna posvojila u Malaviju. Prije tri godine posvojila je Davida Banda, a iz dva braka već ima 14-godišnju kćer Lourdes i desetogodišnjeg sina Rocca. Kako je sina Davida prvi puta u ožujku 2009. ipak odvela da posjeti oca, postoji i nada za obitelj male Mercy.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije