nije prvi put

Madonna ponovno šokira, objavila poptuno bizaran video s maskom na licu

Foto: Screenshot Instagram
1/14
31.05.2022.
u 23:00

U bizarnom videu prestrašila je korisnike Instagrama, a u njemu nosi čipkastu masku na licu dok puši nargilu.

Kraljica popa Madonna (63) u posljednje vrijeme ne prestaje šokirati svoje obožavatelje na društvenim mrežama. Ovog puta radi se o videu koji je ona objavila na društvenoj mreži Instagram. 

U bizarnom videu prestrašila je korisnike Instagrama, a u njemu nosi čipkastu masku na licu dok puši nargilu. Maska je otkrila samo njezine oči i usta, a na zubima ima dijamante. Odjevena u crnu Balenciaga jaknu i s dugim platinasto-plavim repom, pjevačica izgleda poprilično dobro raspoložena.

Pjevačica je nedavno i na TikToku objavila bizaran video u kojem prvo prekriva grudi, a zatim ljubi ekran. Odjevena je u prozirnu majicu pa su njezine gole grudi još više došle do izražaja. Mnogi njezini obožavatelji u komentarima su istaknuli da su zabrinuti zbog toga što se s njom događa.

„Samo ću se sjetiti kako je izgledala 90-ih. Bila je ikona“, napisao je jedan od pratitelja. „Što se ovdje događa?“, „Jesi li dobro Madonna?“, „Ovo je tužno, što ti je s licem?“, pisali su joj pratitelji. 

Pjevačica često objavljuje svoje provokativne fotografije. Nedavno je tako objavila fotografije u toplesu, a njezini obožavatelji nisu bili oduševljeni tim izdanjem. "Stvarno? I Madonna izgleda kao sestre Kardashian", "Više ne izgleda kao ista osoba", "Što joj se dogodilo?", "Samo prestani", "Ove fotografije jednostavno su užasne", "Kako tužno", "Neprepoznatljiva", bili su neki od komentara. 

VIDEO>>Meghan Markle odala počast žrtvama masakra i izazvala burne reakcije

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije