HIP-HOP IGRAČKA

Madonna ponovno u vezi sa 28 godina mlađim Brahimom

brahim zaibat (1)
Foto: pixsell
1/3
27.06.2011.
u 17:57

Kraljica popa i francuski hip-hop plesač ponovno su u vezi, nakon što su prije mjesec dana potvrdili prekid.

Da je 52-godišnja Madonna pobornica one "mlađe je slađe", nije novost. Nakon što je prije mjesec dana objavila da je prekinula devetomjesečnu vezu sa 24-godišnjim francuskim hip-hop plesačem Brahimom Zaibatom, par je opet viđen zajedno.

Kraljica popa navodno je pratila svog dragog u Pariz na nastup, a nakon toga uputili su se na vlak za London gdje su ih dočekali paparazzi. Pored mladog i vedro odjevenog Brahima, Madonna je u crnoj koži od glave do pete izgledala vidno starije, ali nije skidala smiješak s lica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije