nove informacije

Madonna puštena na kućnu njegu nakon što je bila na intenzivnoj zbog ozbiljne bakterijske infekcije

Foto: Reuters/Pixsell
1/13
29.06.2023.
u 17:18

Najnovije informacije govore kako je glazbenica puštena na kućnu njegu te da se osjeća bolje.

Vijest o odgađanju koncertne turneje pop-zvijezde Madonne (64) zbog zdravstvenog stanja mnoge je sinoć iznenadila. Naime, Madonna je odgodila turneju zbog toga što je završila na intenzivnoj njezi zbog ozbiljne bakterijske infekcije, a njezini predstavnici o svemu su sinoć obavijesti javnost. Rekli su kako liječnici vjeruju u njezin potpuni oporavaka, a da će se nakon toga javiti i s novim detaljima za turneju.

No, istaknuli su i da je iza njih nekoliko stvarno teških dana. Naime, Madonna je pronađena bez svijesti u subotu te brzo prebačena u bolnicu u New Yorku. Bila je intubirana te je tako provela barem jednu noć, a njezinoj rodbini rečeno je da se pripreme na najgore.

– Proteklih nekoliko dana nitko nije znao u kojem će smjeru ovo krenuti, stanje je bilo toliko ozbiljno da smo se pripremali na najgore. Zato smo od subote sve držali u tajnosti. Bojali smo se da bismo je mogli izgubiti. Ovo je bio šok. Madonna vjeruje da je nepobjediva i puno se pripremala za turneju, preforsirala se – ispričao je ranije Madonnin rođak za Daily Mail. Sada pak dolaze najnovije informacije o njezinom zdravstvenom stanju.

Najnovije informacije govore kako je glazbenica puštena na kućnu njegu te da se osjeća bolje, rekao je njezin menadžer za BBC.

VEZANI ČLANCI:

Inače, Madonna je početkom godine najavila svoju turneju imena "Celebration Tour" na kojoj je trebala održati 35 nastupa, a to je bio njezin povratak u arene i na stadione. Pop ikona tako je namjeravala proslaviti 40. godišnjicu svog singla 'Holiday' te pjevati svoje najveće hitove.

Madonna je turneju trebala započeti 15. srpnja u Vancouveru, a potom je u planu imala posjetiti gradove Sjeverne Amerike. Zatim bi se uputila u Europu, a turneju bi završila u Londonu 6. prosinca. Prema njezinoj službenoj stranici, brojni od planiranih koncerata već su rasprodani. 

Njezin nastup najbliže Hrvatskoj trebao je biti u Milanu 23. i 25. studenog, a novi datumi nastupa još nisu objavljeni.

VIDEO Nikolina Pišek o svađi koja je podijelila hrvatsku estradu: 'Ne volim spominjati to ime'

Ključne riječi

Komentara 1

HO
homofobic
06:11 30.06.2023.

Gonoreje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije