SCREAM

Madonna snima duet s Janet Jackson

Bukurešt
Reuters
18.09.2009.
u 14:38

Madonna je bila impresionirana nastupom Janet Jackson te je predložila da zajedničkom suradnjom obilježe veliku karijeru Michaela Jacksona - rekao je izvor blizak Madonni.

Nakon što je kraljica popa Madonna održala dirljiv govor o Michaelu Jacksonu na nedavno održanoj dodjeli nagrada MTV-a, pjevačica se susrela na večeri s Janet Jackson kako bi se dogovorile o glazbenoj suradnji.

Sestra prerano preminule pop zvijezde na istoj je svečanosti izrazila svoj hommage bratu, izvevši pjesmu "Scream" svojedobno snimljenu s Michaelom.

- To je bio susret dva velika glazbena uma. Madonna je bila impresionirana nastupom Janet Jackson te je predložila da zajedničkom suradnjom obilježe veliku karijeru Michaela Jacksona - rekao je izvor blizak Madonni.

Pjevačica je časopisu Daily Mirror priznala kako se na dodjeli nagrada MTV-a pojavila isključivo kako bi odala počast preminulom prijatelju.

- To mi je bila prilika da se oprostim sa svojim dragim prijateljem. Sada napokon mogu reći da sam mu dostojno odala počast. Zato sam tamo došla. Da kažem posljednje zbogom - objasnila je Madonna.

Njezin menadžer Guy Oseary otkrio je na Twitteru kako je na jednom od Michaelovih koncerata na planiranoj turneji "This Is It" dogovoren zajednički nastup kraljice i kralja popa. Umjesto njega, po svemu sudeći, kraljica će surađivati s najbližom osobom pop genija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije