šokirala javnost

Madonna zahvalila plesačici koja joj je otkrila masturbaciju s 19 godina: 'Spasila me'

Foto: Instagarm
1/6
17.07.2021.
u 22:00

Madonna je na Instagram profilu podijelila video na kojem čita scenarij iz svog biografskog filma te opisuje kako je i kada počela masturbirati.

Kraljica popa Madonna (62) objavila je na Instagram profilu snimku dok čita eskplicitni dio scenarija iz svog biografskog filma. 

Madonna je izjavila kako će uvijek biti zahvalna plesačici koja ju je naučila masturbirati. 

'Otkrila sam što je masturbacija kad sam imala 19 godina. Jedna plesačica me pitala 'Imaš li dečka?' i ja sam ju pogledala kao da priča arapski', rekla je pjevačica.

Foto: Instagram

'Ne krivim te, masturbacija je toliko bolja' rekla je. Pojam masturbacije nije mi ni pao na pamet. 'O čemu pričaš?'pitala sam', nastavila je i dodala 'Shvatila sam da bi se tako trebala osjećati tijekom seksa. Ta cura mi je spasila život'.

Madonna nije objasnila zašto je odlučila pročitati baš taj dio scenarija svog filma te je zbunila svoje pratitelje. 

Podsjetimo, Madonna je u vezi s Ahlamalikom Williamsom, koji je od nje mlađi 36 godina. Pjevačica koja je ušla u 63. godinu ne odvaja se od 26-godišnjeg plesača s kojim je lani proslavila i Dan zahvalnosti i tada je podijelila fotografiju na kojoj sjedi u krilu svom mlađahnom dečku i izazvala je cijelu lavinu komentara.  Njezini obožavatelji navikli su da od Madonne mogu očekivati neočekivano, ali smatraju kako je ova veza neprimjerena i dali su joj to do znanja. 

VIDEO Albina igrala nogomet na humanitarno-sportskom spektaklu Gem Set Hrvatska 


 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar acivij
acivij
01:46 18.07.2021.

Tek s 19?! Sve je ona to nadoknadila ... i više od toga! (Dalje neću! Ako kažem što zaista mislim, dobit ću crveni .)

KA
kažemja
00:56 18.07.2021.

Bolja je dobra masturbacija nego loš seks. Ima Madonna pravo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije