ambiciozna na mamu

Madonnina kći s 14 godina ima i vlastitu liniju make-upa

madonna (1)
Foto: Pixsell
1/3
10.08.2011.
u 16:40

Iako se u njenim godinama tinejdžerice još igraju sa šminkom, Lola je na predstavljanje dekorativne i kozmetike za njegu tijela u New Yorku došla sa žarkocrvenim ružem na usnama.

Na fotografijama u društvu svoje slavne mame Madonne Lourdes Leon djeluje kao pomalo sramežljiva mlada djevojka, ali ovu 14-godišnjakinju krase samopouzdanje i ambicioznost na kojoj bi joj pozavidjele dvostruko starije žene.

Nakon što je sa 13 godina predstavila vlastitu modnu liniju Material Girl, Lourdes je pod istim imenom izdala i liniju make-upa.

Iako se u njenim godinama tinejdžerice još igraju sa šminkom, Lola je na predstavljanje dekorativne i kozmetike za njegu tijela u New Yorku došla sa žarkocrvenim ružem na usnama.

Linija uključuje losione i sprejeve za tijelo, gelove za tuširanje, sjajila za usne, lakove za nokte, a moći će se kupiti isključivo u robnim kućama Macy's ili na njihovoj internetskoj stranici po cijenama od sedam do 12 dolara.

U rujnu će se u prodaji naći i sjenila za oči te još neki proizvodi za uljepšavanje. Ambalaža proizvoda sadrži cvijeće i čipku koja podsjeća na rukavice bez prstiju koje je Madonna nosila na početku karijere.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije