Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispovijest

Maja Bajamić: Zahvaljujući bolesti postala sam borac

Foto: Promo
1/4
01.06.2017.
u 12:21

Pjevačica i članica žirija showa "Zvijezde" za RTL je ispričala kako je u mlađim danima patila od teškog oblika astme

Pjevačica i članica žirija 'Zvijezde' Maja Bajamić u mlađim je danima patila od teškog oblika astme i mnogo puta bila hospitalizirana. Za RTL ispričala je sve o teškoj životnoj situaciji s kojom se borila u mlađim danima.

- Kao dijete bila samo jako boležljiva, imala sam astmu, pa tako dok su svi trčali i skakali vani, ja ne bih mogla jer mi ne bi bilo dobro, zato sam pjevala i tako sam utažila svoj temperament - rekla je Maja i dodala kako je već u petoj godini otkrila da pati od astme. Pjevačica se s kroničnom upalom dišnih puteva borila dugih deset godina te priznaje da ju je sama ta bolest potpuno osvijestila, jer je kao dijete poželjela biti medicinska sestra, što je u konačnici i završila.

- Zahvaljujući toj bolesti, postala sam veliki borac. S time sam živjela i svoju priču nikada nisam htjela dijeliti sa svojim vršnjacima. Jasno se sjećam tog perioda, bilo je to teško razdoblje, uvijek sam pronalazila alternative da nadoknadim trčanje u prirodi“, objasnila je i zaključila kako je upravo zahvaljujući astmi ojačala i razvila svoje socijalne i liderske vještine.

Od malena se bavila sportom, a judo joj je, kaže pomogao da ozdravi.

- U trenutku kada sam počela trenirati judo, nestala je astma. Izazvala sam tu bolest i sebe samu i pobijedila sam, a moja je obitelj ostala iznenađena. Sedam godina sam trenirala i to me oslobađalo, a najveći uspjeh je što sam uspjela pobijediti ovu tešku bolest-ispričala je za RTL. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije