VEČERA ZA 5

Maja osvojila 34 boda: 'Kao da mi je nešto falilo'

Večera za 5
Foto: RTL
1/10
11.09.2024.
u 19:00

Majini gosti od Maje su očekivali tradicionalnu večeru i dobru atmosferu te su priznali kako se nadaju da će se Maja malo opustiti i raspričati, a komentirali su i da im se na početku večeri činila uzbuđena i nervozna

Domaćica Maja Turek ugostila je Višnju, Viktoriju, Mateju i Martina u svom domu u Zlataru trećeg dana zagorskog tjedna 'Večere za 5'. Maja je za svoju večeru osvojila 34 boda i trenutno se nalazi na posljednjem, trećem mjestu. Viktorija je Majinu večeru ocijenila s 10 bodova, Mateja s 9, Martin s 8, a Višnja je Maji dala 7 bodova.

Maja je pripremu večere započela desertom, zlevankom nazvanom 'Krava i limun'. Slijedila je priprema glavnog jela nazvanog 'Valjak i cvijet' – pureće rolice punjene pancetom, šunkom i sirom te omotane slaninom, a kao prilog pire od cvjetače i brokula. Maji je oko pripreme glavnog jela pomogla i mama, koja je veselo zaplesala pred kamerama, a za svoju kćer je rekla: „Mislim da bolje kuha nego što pleše.“

Posljednje na redu za pripremu bilo je predjelo – pašteta od kobasica i suhog junećeg jezika, majoneza od bučinog ulja i salata.

Majini gosti od Maje su očekivali tradicionalnu večeru i dobru atmosferu te su priznali kako se nadaju da će se Maja malo opustiti i raspričati, a komentirali su i da im se na početku večeri činila uzbuđena i nervozna.

Domaćica ih je srdačno dočekala i ponudila im domaće likere, a Mateja se odlučila isprobati Majin domaći liker od kivija, koji joj se svidio.

Večera je započela predjelom 'Suho i kiselo' koje nije oduševilo goste. Viktoriji se svidjelo, Mateji je bilo slano i preintenzivno, Martinu se nije svidjela majoneza od bučinog ulja, a Višnji, koja ni inače ne jede juneći jezik, nije se dopalo.

GALERIJA: Venecijanski filmski festival pun je elegancije i glamura: Evo tko su najbolje odjevene zvijezde

Glavno jelo 'Valjak i cvijet' posebno se svidjelo Mateji. „Glavno jelo izgledom prekrasno, jednostavno, baš jako lijepo. Bilo je ukusno, za razliku od predjela nije bilo preslano“, rekla je. „Glavno jelo dobro začinjeno, pire dobro začinjen i puretina je bila baš taman, nije bila suha“, dodao je Martin.

Višnji se ni glavno jelo nije svidjelo: „Nije mi bilo okusom dobro, umak mi nije odgovarao.“

Ni desert 'Krava i limun' nije oborio goste s nogu, a najstroža je opet bila Višnja: „U desertu mi je nešto bilo nedefinirano, kao da mi je nešto falilo.“

Nakon večere, Maja je svojim gostima podijelila poklone - domaći liker od kivija i licitarska srca, a zatim su ih pjesmom zabavili članovi gljivarskog društva, čiji su članovi i Maja i njen suprug.

Gosti su bili zadovoljni večerom i bilo im je drago što se Maja na kraju opustila i bila vesela, ali zaključili su i da je domaćici vjerojatno laknulo što je večera gotova i što će sutra ponovno biti u ulozi gosta.

VEZANI ČLANCI: 

Viktorija je Majinu večeru ocijenila s 10 bodova, Mateja s 9 jer joj je desert bio nedovoljno sladak, Martin s 8, a najstroža je bila Višnja koja je Majinu večeru ocijenila sa 7 i rekla:  „Ja ne jedem takvu hranu i okusi mi nisu odgovarali.“

A kako će se Mateja sutra snaći u ulozi domaćice - ne propustite u novoj epizodi 'Večere za 5' od 17.50 sati na RTL-u ili odmah na platformi Voyo.

VIDEO: Venecijanski filmski festival pun je elegancije i glamura: Evo tko su najbolje odjevene zvijezde

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije