NAPETOST U ZRAKU

Maja Šuput i njen suprug doživjeli nezgodu na ljetovanju: 'Možda ga nađemo, a možda zgromim muža'

Foto: instagram
1/12
17.08.2024.
u 07:00

Bračni par se nakon napornog nastupa odlučio upustiti uz čašu finog šampanjca, no situacija se iznenada zakomplicirala kad je Nenad usred otvaranja boce ostao bez svog vjenčanog prstena.

Jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica, Maja Šuput, godišnji odmor uspješno usklađuje sa stalnim nastupima, na kojima joj društvo pravi suprug Nenad Tatarinov. Maja i Nenad tako su sinoć bili na Krku, a između dva nastupa odlučili su se opustiti uz čašu šampanjca i pritom doživjeli nezgodu koju je pjevačica podijelila na društvenim mrežama. 

Naime, Nenadu je prilikom otvaranja šampanjca s prsta odletio vjenčani prsten, pao na pod i završio točno ispod drvenih dasaka. Ubrzo su prionuli u akciju spašavanja, a dodatnu pomoć pružio im je Carlos, inače zaposlenik beach bara u kojem su provodili slobodno vrijeme. - I tako je moj muž, dok je otvarao šampanjac, izgubio vjenčani prsten. Možda prsten nađemo, a možda zgromim muža - pričala je Šuput snimajući pokušaj pronalaska za Instagram story, te u jednom trenutku uzela čašu šampanjca za smirenje. Prsten je na kraju ipak nađen, a kako je to izgledalo možete pogledati u fotografijama u naslovnoj galeriji.  

GALERIJA: FOTO Maja Šuput u prozirnoj haljini održala koncert u Istri: 'Glamurozno izdanje'

1/14
  

Podsjetimo, na društvenoj mreži Instagram Maja se pohvalila da je sa suprugom bila i na romantičnoj večeri za koju se posebno odjenula. Naime, Maja i Nenad Tatarinov bili su u jednom restoranu, a Šuput je sve objavila na društvenim mrežama.

- Večer samo za nas dvoje - napisala je naša popularna pjevačica. Maja je za posebnu večer nosila dugu svilenu haljinu s crvenim detaljem. Haljina je imala i dubok izrez na leđima koji je istaknuo Majinu vitku figuru. Brojni pratitelji i obožavatelji odmah su joj se javili u komentare i uputili joj komplimente. ''Uvijek posebna i elegantna'', ''Wow, predivna'', ''Uživajte'', samo su neki od komentara oduševljenih pratitelja na Instagramu.

VEZANI ČLANCI:

Inače, Maja Šuput ovog ljeta pokušava u ravnotežu donijeti količinu rada i vremena provedenog s obitelji, a gdje je te što radi često dijeli na društvenim mrežama. Maja tako pokazuje kako provodi slobodno vrijeme u društvu supruga Nenada i sina Blooma, ali i kako izgledaju njezini nastupi.

Otkrila je i da su ona i suprug sinu ispunili veliku želju. Maja je na Instagramu objavila snimke na kojima Bloom jaše konja, a kako se može jasno vidjeti, ovim je iskustvom bio jako zadovoljan. "Ispunjena još jedna želja i ispunjeno srce svima", napisala je pjevačica pored fotografija i otkrila kako Bloom ima i druge želje. "Do jučer je želio psa, danas smo u većem problemu", napisala je pjevačica i nasmijala svoje pratitelje.

VIDEO: Nevjerojatni prizori iz Imotskog! Thompson održao samostalni koncert nakon dvije godine pauze

Komentara 11

MI
miliša
11:09 17.08.2024.

Tko su ovi ljudi???

ŠK
škarnicl
10:59 17.08.2024.

Ja mislio da se rastopila na ovoj vrucini...

DO
doktorica
21:12 17.08.2024.

plastični ljudi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije