ljetne vrućine

Maja Šuput ne izlazi iz badića, a redovito oduševljava pratitelje svojom odličnom figurom: 'Ljepoto'

Foto: Instagram
1/14
08.07.2024.
u 18:20

Maja se ovoga puta javila s bazena, a nosila je plavi kostim te nije mogla sakriti oduševljenje. "Tko rano rani", poručila je pored fotografije.

Jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica, Maja Šuput, ove vruće dane koristi kako bi odmorila, a spas pronalazi u kupanju. Maja već nekoliko dana an društvenim mrežama objavljuje samo fotografije nastale u kupaćem kostimu, a pratitelje oduševljava svojom kolekcijom. Ali i svojom figurom. Maja se ovoga puta javila s bazena, a nosila je plavi kostim te nije mogla sakriti oduševljenje. "Tko rano rani", poručila je pored fotografije. "Kraljica", "Ljepoto", pisali su joj. Kratko prije toga javila se i pozirala u crnom kupaćem. A tijekom vikenda uživala je u sunčanoj Istri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Zagrepčanka je na društvenim mrežama tada podijelila nekoliko objava na kojima sa svojim suprugom Nenadom Tatarinovim i sinčićem Bloomom uživa u ljepotama Poreča, a onda se odlučila pohvaliti i svojom besprijekornom linijom.

Atraktivna plavuša objavila je dvije fotografije na kojima u tigrastom badiću pozira na bazenu. - Slobodan dan - napisala je Šuput u opisu objave. 

Podsjetimo, ova vrckava pjevačica rado dijeli sitnice iz svog privatnog života, a ovaj put je podijelila sliku sa svojim suprugom Nenadom. Maja i Nenad pozirali su zaljubljeni i sretni na odmoru u Istri. Pjevačica je uz fotku napisala: 'Mužić po mjeri Instagrama'. U komentarima su joj se javili brojni pratitelji, koji su im pisali kako odlično izgledaju.

Prije nekoliko dana Maja je podijelila video u kojem je glavna zvijezda njen sinčić Bloom. U videu se može čuti kako Bloom pjeva i vidjeti kako radi grimase, a Maja komentira da 'ona tako ne pjeva i ne radi takve face' dok joj Bloom govori 'Ovako pjevaš'. Na kraju su oboje prasnuli u smijeh.

VIDEO HRT-ova analitičarka razbjesnila muške hejtere

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije