Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ups!

Maja Šuput objavila video sa svadbe gdje kum baca novac i tek gledajući video uočila je jedan detalj

Poznati podržali kampanju Europske komisije “Držat ću oči otvorene”
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/6
22.07.2023.
u 14:00

Vi pretpostavljam gledate nešto sasvim drugo ... Vadi kume keš keš - napisala je Maja uz video u kojem kum baca novac po pozornici

Pjevačica Maja Šuput jučer je pjevala na jednoj svadbi i podijelila je na Instagramu video u kojem pjeva svoju pjesmu "Svatovska" i obratila je svojim obožavateljima pažnju na jedan detalj koji je i ona sama naknadno uočila. 

- Tek sam sad gledajući video shvatila da sam naopako obukla haljinu sinoć. Vi pretpostavljam gledate nešto sasvim drugo ... Vadi kume keš keš - napisala je Maja uz video u kojem kum baca novac po pozornici, a obožavatelji su joj u komentarima napisali kako njoj i haljina koja je naopako obučena odlično pristaje. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 

- Kraljica i naopako ti dobro stoji. Ne primijeti se tebi sve super stoji i naopako obučeno. Koja si ti legenda, da nisi rekla, ne bih ni skužila. Legendo. Koga briga za haljinu... Prejako. Najbolja ikad. Ma ti si top, možeš vreću navući na sebe dobro bi ti stajala. Tebi sve dobro stoji tako da vjerujem da su ljudi mislili da tako treba biti. Nikad ne bih rekla da je naopako - pisali su joj pratitelji na ovoj društvenoj mreži.

VEZANI ČLANCI

Ovo ljeto Maji je kao i svake godine ispunjeno nastupima i angažmanima na svadbama, a svaki slobodan trenutak između nastupa koristi kako bi ih provela sa suprugom Nenadom i sinom Bloomom. Nedavno je rekla kako joj sin daje energiju i da je oduvijek spavala malo, a sada kada ima malo dijete spava još manje. 

- Kad nemam nastup i slobodna je noć idem spavati oko ponoći i budim se oko sedam. U najboljim uvjetima, što ovisi o Bloomu, spavam šest sati, a zapravo u većini slučajeva manje od četiri sata, i to pogotovo ako je radni dan. Jednostavno, kad živiš život pjevačice, putuješ svaku večer u drugo mjesto, život ide puno brže nego da si cijelo vrijeme doma pa ne znaš što bi sa sobom. Čekaš film, seriju, odlazak na neku svadbu... Ja nikad nemam priliku nešto čekati. - objasnila je Maja za Slobodnu Dalmaciju. 

VIDEO Ivana Paradžiković o rođenju sina: Cijelu sam noć porbdjela plačući, pisalo je rizik prijetećeg pobačaja

Komentara 8

Avatar Zgubider..
Zgubider..
14:22 22.07.2023.

A kum porazbacao 30$. Koji teški krkanluk...

Avatar KalebJosua
KalebJosua
14:36 22.07.2023.

Pivaljka!

Avatar rubinet
rubinet
14:55 22.07.2023.

To je hrvatska zbilja. Pjevačica po svadbama i ostalim dernecima postala je popularna " utjecajnica ".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije