NA INSTAGRAMU

Maja Šuput oduševila obožavatelje modnom kombinacijom, nisu je stali hvaliti: 'Slatka kao curica'

Foto: Instagram
1/34
31.07.2023.
u 10:30

Pjevačica je nosila suknju i top vedre narančaste i ružičaste boje, a top je imao i veliki cvijet na jednom ramenu. Kombinaciji je dodala i sandale na petu te sunčane naočale.

Pjevačica Maja Šuput (43) poznata je po svojim neobičnim modnim kombinacijama, ali i žarkim bojama te visokim štiklama. Maja je za svoje nastupe, ali i voditeljske angažmane koje je imala, pomno bira odjeću te nikako ne dopušta da prođe nezapamćeno. Čini se, kako se to nastavlja i dalje, a posebnu inspiraciju dobila je nakon odmora s obitelji.

Naime, Maja se vratila s kratkog odmora te ponovno nastupila, a na društvenim mrežama najavila je gdje pjeva te podijelila šarenu kombinaciju za koju se odlučila. Maja je nosila suknju i top vedre narančaste i ružičaste boje, a top je imao i veliki cvijet na jednom ramenu. Kombinaciji je dodala i sandale na petu te sunčane naočale. 

U komentarima su joj se javili brojni pratitelji s komplimentima. "Slatka kao curica", "Jako lijepa haljinica. Boje famozne i baš u kompletu, sve top", "Top ljetna kombinacija. Divne boje na Maji partijanerici. Sve ti dobro stoji", hvalili su je, a fotografija je skupila skoro 5000 lajkova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Podsjetimo, Maj tijekom ljeta radnim danima uživa u odmoru s obitelji, a vikendom odlazi na gaže. Na svojim društvenim mrežama često s pratiteljima dijeli kako gušta, a nedavno je tako pozirala u toplesu. Gole grudi prekrila je samo rukama, a na sebi je imala i šeširić i sunčane naočale marke Gucci dok je pozirala pored bazena.

VEZANI ČLANCI

- Kad ne znaš što, obuci osmijeh - napisala je pored crno bijelih fotografija pjevačica. Pratiteljima su se fotografije posebno svidjele. 
"Spontano prekrasne", "Mala, preveć si se otela kontroli", "Predivna uvijek", "Najbolja fotka i status na cijelom računu ever!", pisali su joj u komentarima. 

VIDEO Mate Janković o hrani u hotelu u Dalmaciji: 'Iskustvo je razočaravajuće, a račun 60 eura'

Ključne riječi

Komentara 5

OB
Oblacni
12:29 31.07.2023.

Da mi je uci u mentalni sklop njenih "obozavatelja".

CV
cvaljo
13:40 31.07.2023.

Slatka je ko šećerna bolest

JO
JovanC
10:56 31.07.2023.

Ko su obozavatelji maje suput?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije